Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Horia Brenciu, după împărțirea echipelor la X Factor: "Asta e, în viață mai primești și palme"

După discuții aprinse între jurați și propuneri de tragere la sorți, echipele sezonului opt de la X Factor România au fost stabilite. Horia Brenciu nu a fost deloc încântat de hotărârea producătorilor, dar le-a respectat decizia, luând-o ca pe o provocare.
Horia Brenciu

Horia Brenciu

Începând de vineri, de la ora 20:00,  show-ul X Factor trece din faza audițiilor în etapa următoare, a Bootcamp-ului. Fiecărui jurat i-a fost atribuită câte o echipă, distribuirea lor fiind hotărâtă de către producătorii emisiunii.

Înainte ca echipele să fie împărțite, jurații și-au exprimat preferințele, Delia fiind prima care a mărturisit că și-ar dori să aibă grupa de fete sub 24 de ani. Aceasta a fost, de altfel, grupa cea mai râvnită, Brenciu imaginându-și chiar cum câștigă X Factor din nou:

”Dacă vin fetele la mine....Voi fi câștigător X Factor pentru a treia oară consecutiv”, a declarat Brenciu.

Jurații au căzut de acord că trupele sunt cel mai dificil de manevrat.

”Grupurile sunt foarte incomode, în sens de unit oameni. Nu sunt cel mai simplu lucru de făcut”, a detaliat Carla's Dreams.

Optimist înainte de a veni decizia producătorilor, Horia Brenciu a dat de înțeles că pentru el nu contează ce echipă primește.

”Nu voi comenta sub nicio formă decizia producătorilor. Ce-mi dau producătorii, aia voi mânca. Îmi dau mici, mănânc mici. Îmi dau caviar, mănânc caviar”, a spus Brenciu.

Horia Brenciu: ”Sper ca această palmă să mă facă și mai bun”

Aflând apoi că el va lua grupele, Horia și-a schimbat starea de spirit, comparându-le decizia cu ”o palmă”.

”Dragi producători, am primit răspunsul vostru. Nu mă încântă deloc. Dar asta e, în viață mai primești și palme. Sper ca această palmă să mă facă și mai bun și să pot să merg cât mai departe alături de grupurile pe care mi le-ați hărăzit.”

Cum s-au împărțit echipele

Trăgând linie, echipele au fost împărțite astfel:

  • Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va fi mentorul Grupurilor
  • Ștefan Bănică va avea grupa de fete sub 24 de ani
  • Delia va lua grupa de adulți
  • Carla’s Dreams va avea echipa de băieți sub 24 de ani

Delia, Horia Brenciu. Ștefan Bănică și Carla’s Dreams vor alege componența perechilor care vor intra apoi la Dueluri. Astfel, doar jumătate dintre aceștia vor trece în etapa următoare, cea a Galelor Live. Lor li se adaugă și un concurent surpriză pe care telespectatorii l-au votat pe parcursul edițiilor. ”Finalistul publicului” va fi aflat abia în etapa Galelor Live, iar dacă acesta este unul dintre cei opt finaliști, se califică în etapa Galelor următorul clasat.

La audițiile X Factor s-au remarcat concurenți precum Bianca MocciaCiarnău MălinaFrancesca Tuzzolino, Ioana BulgaruDoinița IonițăAlex ȚalăRaluca RăducanuDaniela Matei și Cheche.

Citește mai multe despre Carla's DreamsDelia MatacheHoria BrenciuȘtefan Bănică
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă a lui Olly Murs, "Take Your Love" - AUDIO

Olly Murs revine cu o nouă piesă de dragoste, intitulată "Take Your Love". Melodia se regăsește pe cel de-al 6-lea...

Închide