Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Concurenții care au trecut de prima serie a duelurilor de la Vocea României 2018 - VIDEO

Prima seară a confruntărilor de la Vocea României 2018 a avut loc pe 26 octombrie. Antrenorii au făcut primele eliminări și au ales concurenții care merg în etapa următoare a competiției vocilor.
Cristian Alexa și Joel Benson în confruntările de la Vocea României 2018

Cristian Alexa și Joel Benson în confruntările de la Vocea României 2018

Antrenorii au format primele cupluri și au ales melodiile care au răsunat în prima ediție de Confruntări din cel de-al optulea sezon Vocea României. Șase duete și un trio au încântat publicul, iar dintre concurenții care au intrat în ring, Tudor, Irina, Andra și Smiley i-au ales doar pe cei în care au văzut și au simțit potențialul de a ajunge cât mai aproape de marele trofeu. Show-ul le-a adus românilor emoție, efervescență, bucurie și le-a asigurat o seară de vineri în care muzica s-a îmbinat perfect cu dansul și cu discuțiile savuroase ale antrenorilor.

Cele șase dueluri și un trio de la Vocea României 2018 i-au adus pe scenă pe următorii concurenți:

  1. Echipa Tudor: Cristian Alexa vs Joel Benson și Dombi Șandor vs Mihai Meiroș
  2. Echipa Irina: Dora Gaitanovici vs Lăcrămioara Bradoschi și Silvia Vîrlan vs Alexa Dragu
  3. Echipa Andra: Renate Grad vs Florian Popa
  4. Echipa Smiley: Evelina Găvan vs Vitalie Maciunschi și Andreea Popa vs Geanina Militaru vs Lavinia Rusu

Cristian Alexa și Joel Benson au interpretat piesa lui Shawn Mendes, "In My Blood". Concurentul ales de antrenor a fost Cristian Alexa. Joel Benson a părăsit competiția, nefiind ales de niciunul dintre ceilalți antrenori.

Dombi Șandor și Mihai Meiroș au fost protagoniștii unui duet memorabil, având ca material de lucru piesa lui Chris Stapleton, "Tennessee Whiskey". Mihai Meiroș a mers mai departe, în timp ce Dombi Șandor a plecat din concurs.

Primul duel din echipa Irina Rimes a fost reprezentat de Dora Gaitanovici și Lăcrămioara Bradoschi. Concurentele au cântat "The Way You Make Me Feel". Dora Gaitanovici a fost cea aleasă.

Au urmat Silvia Vîrlan și Alexa Dragu cu piesa "I Wish". În echipa Irinei a rămas Alexa, Silvia părăsind competiția.

Andra a avut de ales o singură voce. Duelul antrenoarei a fost format din Renate Grad și Florian Popa. Cei doi au cântat piesa lui Jo, "În lipsa ta". Au creat un moment plin de forță și emoție, însă Andra a fost nevoită să-l aleagă doar pe unul dintre ei, așa că decizia Andrei a fost Renate.

În premieră la Vocea României, echipa Smiley a creat un moment format din trei concurenți. Lavinia Rusu, Andreea Popa și Geanina Militaru au cântat piesa celor de la En Vogue, "Free Your Mind". Smiley a mers mai departe cu Geanina. Lavinia Rusu a fost salvată de Tudor.

Au urmat Evelina Găvan și Vitalie Maciunschi, interpretând "Time Of My Life". Vitalie a fost cel care a mers mai departe în competiție.

Prima rundă de Confruntări a celui de-al optulea sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 8 puncte de rating și 24.3% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.7 puncte de rating și 14.3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 21:50, peste 1.9 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Citește mai multe despre AndraDora GaitanoviciGeanina MilitaruIrina RimesLăcrămioara BradoschiSandor DombiSmileyTudor ChirilaVitalie Maciunschi
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bon Jovi revine la București cu un concert uriaș în iulie 2019 - PREȚURI BILETE

La 8 ani de la primul concert în România, Bon Jovi revine la București cu un nou show de proporții....

Închide