Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Cine sunt mentorii noului show "Provocarea starurilor", prezentat de Andreea Bănică

Interpreţii Sanda Ladoşi şi Ştefan Stan şi compozitorul Mihai Alexandru îi vor îndruma pe concurenţi în competiţia muzicală ”Provocarea starurilor”, pe care TVR 1 o lansează la finalul lunii octombrie. Show-ul va fi prezentat de Andreea Bănică.

Publicat

pe

Andreea Bănică
Andreea Bănică

Sanda Ladoşi, Ştefan Stan şi Mihai Alexandru sunt cei trei mentori în ale căror echipe vor concura câte 6 tineri interpreţi în fiecare ediţie a noului show "Provocarea starurilor".

Dacă Sanda Ladoşi şi Mihai Alexandru au avut numeroase colaborări cu Televiziunea Română, pentru Ştefan Stan, primul câştigător al concursului ”Vocea României”, emisiunea de divertisment ”Provocarea starurilor” este primul său mare proiect la TVR.

”Pasiunea mea pentru muzică m-a făcut să spun un ”DA” hotărât, în momentul în care mi s-a propus să particip ca mentor la emisiunea ”Provocarea Starurilor”. Mă bucură faptul că pot împărtăşi din experienţa acumulată şi altor oameni talentaţi şi, totodată, să-i îndrum în această emisiune-concurs. Îmi doresc ca unul dintre cei cărora le voi fi mentor să câştige competiţia!”, a declarat Ştefan Stan.

Compozitorul Mihai Alexandru a participat de nu mai puţin de 18 ori la Concursul Eurovision; de două ori, melodiile sale au câştigat selecţia naţională, astfel că ”Don't Break My Heart (interpretă Nicola) şi ”Yodel It” (Ilinca feat. Alex Florea) au reprezentat România la Riga 2003 şi Kiev 2017.

”Rolul de mentor este o provocare pentru mine, mai ales prin prisma faptului că nu sunt chemat să fac parte din juriu, ci să îmi susţin concurenţii în faţa unui juriu. Normal, am zis ”DA” din prima, iar ideea de a promova cea mai frumoasă muzică românească mi se pare extrem de necesară în situaţia în care se află acum piaţa muzicală românească”, spune compozitorul Mihai Alexandru.

La rândul ei, Sanda Ladoşi a urcat pe scena Eurovision din Istanbul în 2004, cu piesa României ”I Admit”.

”Ceea ce voi face în calitate de mentor va fi să îi îndrum pe tinerii concurenţi să îşi pregătească apariţia, momentele pe scenă la Provocarea starurilor. Avem interpreţi foarte buni, cu voci excelente. Pe lângă sugestiile în ceea ce priveşte tehnica vocală, noi, mentorii, venim cu recomandări în ceea ce priveşte transmiterea mesajului unui cântec, interpretarea cu suflet - îi vom ajuta să treacă dincolo de interpretarea strict corectă a unei melodii”, subliniază Sanda Ladoşi.

Andreea Bănică și mentorii de la ”Provocarea starurilor”

Andreea Bănică și mentorii de la ”Provocarea starurilor”

Despre ”Provocarea starurilor”: concurenți, mentori, juriu

În fiecare show ”Provocarea starurilor”, 6 tineri talentaţi, interpreţi de muzică românească, vor trece prin mai multe probe în care îşi vor dovedi calităţile vocale. Dintre aceştia, 3 vor pleca acasă la fiecare ediţie, alţi 3 concurenţi urmând să completeze locurile eliberate.

Ei vor fi jurizaţi de mari interpreţi români care au lansat piese nemuritoare în ultimii 40 de ani. La ”Provocarea starurilor”, mentorii sunt aceiaşi pentru toate ediţiile concursului, însă juriul se va schimba în fiecare ediţie.

Emisiunea ”Provocarea starurilor” va debuta la TVR 1 pe 27 octombrie și va fi prezentată de Andreea Bănică.

Comentează

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending