Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Ciarnău Mălina, fata rebelă și "Crazy in love" de la X Factor România - VIDEO

A atras atenția juriului X Factor cu look-ul ei și i-a făcut pe cei din platou să se îndrăgostească de vocea sa puternică. Ciarnău Mălina a fost ”apariția specială” din cea de-a șaptea ediție a emisiunii.
Mălina Ciarnău la audițiile X Factor România

Mălina Ciarnău la audițiile X Factor România (foto: Antena 1)

Comparată cu Miley Cyrus datorită tunsorii sale, Ciarnău Mălina a fost etichetată imediat drept fata rebelă de la X Factor. Tânăra de 18 ani din Oradea s-a prezentat la audiții cu dorința de a se afirma pe plan muzical, mărturisind că aceasta este marea ei pasiune.

Tatuajele concurentei l-au intrigat în mod special pe Carla's Dreams. Juratul a dorit să afle care este semnificația lor, precum și motivul pentru care a optat pentru acest look destul de dur.

“Cu doi ani în urmă eram genul de fatã simplă, banală. Prima dată când m-am ras în cap, voiam o schimbare!”, a mărturisit Mălina.

Conștientă că apariția sa atrage priviri, tânăra a ținut să menționeze că a venit la X Factor pentru a demonstra că vocea sa este singura carte de vizită de care are nevoie.

”M-am gândit să particip anul acesta la X Factor pentru că mi-am dorit asta de mult timp. Este șansa vieții tale, ai șansa să te afirmi, să arăți ce poți.”

La audițiile X Factor, Mălina a interpretat o piesă dificilă din repertoriul lui Beyonce. "Crazy in Love" a fost alegerea ei, melodia venindu-i foarte bine pe voce. Tânăra și-a pus amprenta asupra acestui hit, cântând piesa într-o versiune mai lentă, ușor jazzy.

„Ne-ai dat clasă. Sincer, ne-ai dat clasă și am senzația că poți muuult mai mult. Bravo ție!”, a declarat Horia Brenciu la finalul prestației sale.

VIDEO: Ciarnău Mălina cântă "Crazy in love" la X Factor

În episoadele anterioare ale audițiilor X Factor s-au remarcat concurenți precum Francesca Tuzzolino, Ioana BulgaruDoinița IonițăAlex ȚalăRaluca RăducanuDaniela Matei și Cheche.

X Factor este o competiție televizată care își propune să găsească noi talente muzicale vocale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell. Audițiile locale sunt difuzate în fiecare marți seara, pe postul Antena 1.

Citește mai multe despre Ciarnău Mălina
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Matt Helders, toboșarul trupei Arctic Monkeys plănuiește un album solo

Matt Helders, parte din formația Arctic Monkeys, lucrează deja la un material discografic solo. Mai multe detalii puteți afla din...

Închide