Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Ciarnău Mălina, fata rebelă și "Crazy in love" de la X Factor România - VIDEO

A atras atenția juriului X Factor cu look-ul ei și i-a făcut pe cei din platou să se îndrăgostească de vocea sa puternică. Ciarnău Mălina a fost ”apariția specială” din cea de-a șaptea ediție a emisiunii.

Publicat

pe

Mălina Ciarnău la audițiile X Factor România
Mălina Ciarnău la audițiile X Factor România │ FOTO: Antena 1 a1.ro

Comparată cu Miley Cyrus datorită tunsorii sale, Ciarnău Mălina a fost etichetată imediat drept fata rebelă de la X Factor. Tânăra de 18 ani din Oradea s-a prezentat la audiții cu dorința de a se afirma pe plan muzical, mărturisind că aceasta este marea ei pasiune.

Tatuajele concurentei l-au intrigat în mod special pe Carla's Dreams. Juratul a dorit să afle care este semnificația lor, precum și motivul pentru care a optat pentru acest look destul de dur.

“Cu doi ani în urmă eram genul de fatã simplă, banală. Prima dată când m-am ras în cap, voiam o schimbare!”, a mărturisit Mălina.

Conștientă că apariția sa atrage priviri, tânăra a ținut să menționeze că a venit la X Factor pentru a demonstra că vocea sa este singura carte de vizită de care are nevoie.

”M-am gândit să particip anul acesta la X Factor pentru că mi-am dorit asta de mult timp. Este șansa vieții tale, ai șansa să te afirmi, să arăți ce poți.”

La audițiile X Factor, Mălina a interpretat o piesă dificilă din repertoriul lui Beyonce. "Crazy in Love" a fost alegerea ei, melodia venindu-i foarte bine pe voce. Tânăra și-a pus amprenta asupra acestui hit, cântând piesa într-o versiune mai lentă, ușor jazzy.

„Ne-ai dat clasă. Sincer, ne-ai dat clasă și am senzația că poți muuult mai mult. Bravo ție!”, a declarat Horia Brenciu la finalul prestației sale.

VIDEO: Ciarnău Mălina cântă "Crazy in love" la X Factor

În episoadele anterioare ale audițiilor X Factor s-au remarcat concurenți precum Francesca Tuzzolino, Ioana BulgaruDoinița IonițăAlex ȚalăRaluca RăducanuDaniela Matei și Cheche.

X Factor este o competiție televizată care își propune să găsească noi talente muzicale vocale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell. Audițiile locale sunt difuzate în fiecare marți seara, pe postul Antena 1.

Trending