Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Chris Martin la chitară și Will Ferrell la clopot de vacă, un duet haios la un eveniment umanitar - VIDEO

Chris Martin a lăsat pianul în favoarea chitarei pentru un duet savuros cu actorul de comedie Will Ferrell. Cunoscut pentru aptitudinile sale în mânuirea clopotului de vacă încă de la difuzarea momentului de la SNL ”More Cowbell”, Will l-a acompaniat pe solistul Coldplay așa cum numai el știe să o facă.

Publicat

pe

Chris Martin și Will Ferrell cântă ”Viva la Vida” în duet
Chris Martin și Will Ferrell cântă ”Viva la Vida” în duet

Evenimentul caritabil Best Night of Your Life din Los Angeles s-a bucurat de prezența unor nume mari din muzică și cinematografie. Pe scenă au urcat Duff McKagan de la Gun ‘N Roses, Mike McCready de la Pearl Jam și, nu în ultimul rând Chris Martin de la Coldplay alături de Will Ferrell.

Așezat de obicei la pian, Chris Martin a optat de această dată la chitară, cântând acustic în cadrul evenimentului piesa ”Viva la Vida”, melodie premiată în 2008 cu Grammy pentru ”Piesa Anului”. În cea de-a doua parte a momentului său, Chris a fost acompaniat de Will Ferrell, actorul de comedie cunoscut pentru rolurile din filmele "Anchorman: The Legend of Ron Burgundy" (2004) și "Stranger Than Fiction" (2006). Will și-a ales ca instrument muzical clopotul de vacă, fiind bine cunoscută relația sa cu acest clopot încă din 2000, când a fost difuzat sketch-ul SNL “More Cowbell.” .

Publicul prezent la eveniment a savurat momentul umoristic al celor doi, Chris părând și el să se simtă foarte bine pe scenă alături de Will.

VIDEO: Chris Martin și Will Ferrell cântă ”Viva la Vida”

Will Ferrell mai are și alte proiecte conexe muzicii. Actorul de comedie va juca într-un film despre Eurovision Song Contest. Pelicula va fi produsă de Netflix și se va intitula simplu ”Eurovision”.

Will va lucra și la scenariul acestui film, alături de Andrew Steele, scriitor și producător al cunoscutei emisiuni de divertisment Saturday Night Live (SNL). Momentan nu este cunoscut sinopsisul peliculei. Se știe, însă, că documentarea a fost făcută la cald, Will Ferrell participând la show-urile live ale ediției Eurovision de anul acesta. Actorul a urmărit evoluția etapelor, stând chiar de vorbă cu câțiva dintre concurenți.

Comentează

Trending