Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Carla's Dreams va susține un turneu în țară - DATE CONCERTE

Carla’s Dreams încheie anul 2018 cu un turneu național. În lunile noiembrie și decembrie, trupa va aduce muzica mai aproape de publicul din țară, turneul cuprinzând orașe precum Timișoara, Brașov, Cluj-Napoca și Iași.

Carla's Dreams în concert la Media Music Awards pe 15 septembrie 2016 (foto: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro)

După show-ul ”Monomaniac” de la Arenele Romane, în cadrul căruia a prezentat publicului cele mai recente lansări, Carla's Dreams pregătește noi experiențe de neuitat pentru fanii trupei.

Începând cu luna noiembrie, formația va pleca într-un turneu național. Conceptul show-urilor va fi diferit de cel prezentat în luna mai la Arene, spectacolele urmând să aducă în fața publicului toate elementele ce au făcut ca proiectul Carla's Dreams să ajungă să fie atât de iubit în țară, cât și peste hotare.

Primul turneu național Carla's Dreams va include 7 orașe, biletele pentru aceste concerte fiind deja puse în vânzare la prețuri cuprinse între 60 de lei și 150 de lei.

Date Turneu National Carla’s Dreams 2018:

Carla’s Dreams a cucerit publicul din România prin mesajele puternice, sound-ul divers și colaborările de succes cu INNA, Antonia, Delia și Loredana. Grupul susține concerte sold out atât în România, cât și în străinătate.

În fiecare an, Carla's Dreams susține un concert în fața a peste 5000 de fani la Arenele Romane și umple toate sălile pe unde cântă în țară, și afară. Trupa a acumulat peste 1 milion de abonați pe propriul canal de YouTube, unde are peste 530 000 000 de milioane de vizualizări.

Single-urile trupei s-au transformat în hituri care au stat săptămâni întregi pe primul loc în topurile radiourilor și televiziunilor de specialitate. Din această categorie fac parte piese precum "Până la sânge", "Dragostea din plic", "Cum Ne Noi", "Te rog", "Sub pielea mea", "Acele" sau "Imperfect".

În paralel cu activitatea muzicală, Carla's Dreams este jurat al X Factor România, o competiție televizată care își propune să găsească noi talente muzicale vocale. (Recomandare: Bianca Moccia, italianca de 15 ani de la X Factor cu "o voce extrem de matură" - VIDEO)

Cel mai recent single Carla's Dreams se numește "Praf de Stele" şi este o piesă care duce sound-ul trupei într-o zonă electro.

Citește mai multe despre Carla's Dreams
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Slash a dezvăluit cine i-a dat pseudonimul și care e semnificația lui

I se spune Slash de atâția ani, încât numele său real și-a pierdut aproape complet relevanța. Intervievat de fostul chitarist...

Închide