Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Carla's Dreams va susține un turneu în țară - DATE CONCERTE

Carla’s Dreams încheie anul 2018 cu un turneu național. În lunile noiembrie și decembrie, trupa va aduce muzica mai aproape de publicul din țară, turneul cuprinzând orașe precum Timișoara, Brașov, Cluj-Napoca și Iași.

Publicat

pe

Carla's Dreams în concert la Media Music Awards pe 15 septembrie 2016 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

După show-ul ”Monomaniac” de la Arenele Romane, în cadrul căruia a prezentat publicului cele mai recente lansări, Carla's Dreams pregătește noi experiențe de neuitat pentru fanii trupei.

Începând cu luna noiembrie, formația va pleca într-un turneu național. Conceptul show-urilor va fi diferit de cel prezentat în luna mai la Arene, spectacolele urmând să aducă în fața publicului toate elementele ce au făcut ca proiectul Carla's Dreams să ajungă să fie atât de iubit în țară, cât și peste hotare.

Primul turneu național Carla's Dreams va include 7 orașe, biletele pentru aceste concerte fiind deja puse în vânzare la prețuri cuprinse între 60 de lei și 150 de lei.

Date Turneu National Carla’s Dreams 2018:

Carla’s Dreams a cucerit publicul din România prin mesajele puternice, sound-ul divers și colaborările de succes cu INNA, Antonia, Delia și Loredana. Grupul susține concerte sold out atât în România, cât și în străinătate.

În fiecare an, Carla's Dreams susține un concert în fața a peste 5000 de fani la Arenele Romane și umple toate sălile pe unde cântă în țară, și afară. Trupa a acumulat peste 1 milion de abonați pe propriul canal de YouTube, unde are peste 530 000 000 de milioane de vizualizări.

Single-urile trupei s-au transformat în hituri care au stat săptămâni întregi pe primul loc în topurile radiourilor și televiziunilor de specialitate. Din această categorie fac parte piese precum "Până la sânge", "Dragostea din plic", "Cum Ne Noi", "Te rog", "Sub pielea mea", "Acele" sau "Imperfect".

În paralel cu activitatea muzicală, Carla's Dreams este jurat al X Factor România, o competiție televizată care își propune să găsească noi talente muzicale vocale. (Recomandare: Bianca Moccia, italianca de 15 ani de la X Factor cu "o voce extrem de matură" - VIDEO)

Cel mai recent single Carla's Dreams se numește "Praf de Stele" şi este o piesă care duce sound-ul trupei într-o zonă electro.

Comentează

Concerte & turnee

Carla's Dreams, EMAA, Speak Floyd cântă la deschiderea Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca

Vineri, 24 noiembrie 2023, la ora 19:00, va avea loc deschiderea oficială a Târgului de Crăciun "Planeta Crăciun", primul târg de sărbători organizat de UNTOLD Universe în Cluj-Napoca și unul dintre cele mai așteptate din România. Târgul este organizat în Piața Unirii din Cluj-Napoca și va fi deschis în fiecare zi, în perioada 24 noiembrie - 31 decembrie 2023.

Publicat

pe

"Planeta Crăciun" din Cluj-Napoca
"Planeta Crăciun" din Cluj-Napoca │ FOTO: UNTOLD

Inaugurarea Târgului de Crăciun din acest weekend va fi marcată de ceremonia oficială de deschidere și aprinderea luminițelor de Crăciun, concerte susținute de Carla's Dreams, EMAA, trupa de cover-uri Speak Floyd, Prințesa Karla & prietenii ei și Corul de Copii al Operei Maghiare și activități interactive pentru copii pe timp de zi în fața bradului de Crăciun și în Căsuța lui Moș Crăciun.

Atracții Târgul "Planeta Crăciun" în perioada 24 noiembrie - 31 decembrie 2023

Începând cu 24 noiembrie 2023, în Piața Unirii, vor fi amplasate peste 75 de căsuțe iluminate și decorate specific sărbătorilor de iarnă, unde vor avea loc activități dedicate copiilor, tinerilor și familiilor, dar vor fi comercializate și cele mai delicioase produse de sezon ale producătorilor locali. Astfel, vizitatorii pot găsi o varietate de produse: de la decorațiuni și cadouri magice de Crăciun la produse de meșteșugărit, de la costume populare tradiționale la blănuri călduroase și pline de stil.

Organizatorii îi vor aștepta pe participanți cu preparate pentru toate gusturile. De la turtă dulce la cozonaci tradiționali de casă, de la brânzeturi maturate la produse tradiționale din carne, preparatele gătite în târg vor fi pregătite special pentru fiecare. Printre preparatele tradiționale românești, vizitatorii vor fi întâmpinați și cu produse din bucătăria internațională precum: kurtos kalacs, burgeri, churros, cârnați vienezi și multe altele.

Cu ocazia organizării Târgului de Crăciun de către echipa UNTOLD Universe, în Piața Unirii va fi amplasată și o scenă unde vor avea loc concerte și spectacole în fiecare zi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În piață va fi prezentă și o roată panoramică, un carusel, căsuțe poștale pentru scrisori și Căsuța lui Moș Crăciun. La căsuță, copiii se vor putea bucura alături de părinți de ateliere și jocuri interactive, în fiecare zi, în programul de funcționare al târgului.

Program "Planeta Crăciun", weekend-ul 24-26 noiembrie

Vineri, 24 noiembrie, program 19:00 - 23:00

  • 19:00: "Vocea Planetei Crăciun" - deschiderea târgului cu un concert susținut de Corul de Copii al Operei Maghiare
  • 19:15: deschiderea oficială, aprinderea luminițelor
  • 19:30: concert Carla’s Dreams

Sâmbătă, 25 noiembrie, program 10:00 - 23:00

  • 18:30: Kids Sing Academy
  • 19:00: concert EMAA
  • 20:00: Speak Floyd

Duminică, 26 noiembrie, program 10:00 - 23:00

  • 18:00:Povești la Gura Sobei - "Harap Alb" (în fața bradului de Crăciun)
  • 19:00: Prințesa KARLA și prietenii ei

După weekend-ul de deschidere, Târgul de Crăciun va fi deschis în fiecare zi. De luni până joi, programul de funcționare este de la 10:00 la 22:00, iar în weekend programul târgului se va prelungi de la 10:00 până la ora 23:00. Pe toată perioada Târgului de Crăciun, programul de la scenă va începe în fiecare zi, de la ora 18:00.

Citește în continuare

Trending