Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Cabron revine cu un nou album, "Gemeni" (TRACKLIST)

După ce a lansat recent single-ul „Strada”, Cabron prezintă albumul „Gemeni”, un material realizat de artist împreună cu HaHaHa Production și lansat în coproducție cu Cat Music. Câteva dintre piese sunt deja disponibile online, iar numele celorlalte melodii le puteți descoperi în articol.

Media Music Awards 2017 (foto: Stefan Sandu / InfoMusic.ro)

“Eu sunt zodia Gemeni, așa că am ales acest nume de album tocmai pentru că mă caracterizează, eu sunt în același timp și personajul pozitiv și personajul negativ”, povestește Cabron.

O parte dintre piese, precum „Pe scurt”, „PaTrap”, „Iar”, „Stăpânu’” și „Stradă”  sunt deja disponibile pe canalul de YouTube al artistului. Cel mai recent album Cabron este disponibil pe toate platformele de streaming și download.

“Sunt cel mai mulțumit de acest album, dintre toate pe care le-am scos până acum. E scris într-o săptămâna și l-am tras în studio în două zile. Am pus suflet, am simțit că trebuie să-l lansez exact cum e acum”, adaugă Cabron.

Cabron activează pe piața muzicală din România de 20 de ani. A început cu Shobby cu care a avut trupa Codu’ Penal. În 2006 a lansat primul album solo, “Prin ochii mei”, pe care l-a lansat gratuit pe internet, la cererea fanilor. În 2008 a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care a lansat mai multe single-uri care au ajuns hituri la toate radiourile din România, printre ele numărându-se „Arată-le la toți”, „Iarna pe val”, „Frunzele și iarbă”, „Dă-o tare”, „Vocea ta” , „La masa mea”.

Tracklist album:

 1. Pe scurt (intro)
 2. Uite-l
 3. Strada
 4. Adevărat (feat. Dj Undoo)
 5. Patrap
 6. Lupii Sar
 7. Iar!
 8. Dayamay
 9. Cuibul de viespi (feat. Feli)
 10. Stăpânu’
 11. Momentul Potrivit (feat. Cristi Pascu)
 12. Universal (outro)

Citește mai multe despre Cabron
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Rammstein va apărea în primăvara lui 2019, estimează chitaristul Paul Landers

Albumul pe care fanii Rammstein îl așteaptă de aproape 10 ani se apropie de finalizare. Chitaristul Paul Landers a dezvăluit...

Închide