Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Cabron revine cu un nou album, "Gemeni" (TRACKLIST)

După ce a lansat recent single-ul „Strada”, Cabron prezintă albumul „Gemeni”, un material realizat de artist împreună cu HaHaHa Production și lansat în coproducție cu Cat Music. Câteva dintre piese sunt deja disponibile online, iar numele celorlalte melodii le puteți descoperi în articol.

Publicat

pe

Media Music Awards 2017 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

“Eu sunt zodia Gemeni, așa că am ales acest nume de album tocmai pentru că mă caracterizează, eu sunt în același timp și personajul pozitiv și personajul negativ”, povestește Cabron.

O parte dintre piese, precum „Pe scurt”, „PaTrap”, „Iar”, „Stăpânu’” și „Stradă”  sunt deja disponibile pe canalul de YouTube al artistului. Cel mai recent album Cabron este disponibil pe toate platformele de streaming și download.

“Sunt cel mai mulțumit de acest album, dintre toate pe care le-am scos până acum. E scris într-o săptămâna și l-am tras în studio în două zile. Am pus suflet, am simțit că trebuie să-l lansez exact cum e acum”, adaugă Cabron.

Cabron activează pe piața muzicală din România de 20 de ani. A început cu Shobby cu care a avut trupa Codu’ Penal. În 2006 a lansat primul album solo, “Prin ochii mei”, pe care l-a lansat gratuit pe internet, la cererea fanilor. În 2008 a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care a lansat mai multe single-uri care au ajuns hituri la toate radiourile din România, printre ele numărându-se „Arată-le la toți”, „Iarna pe val”, „Frunzele și iarbă”, „Dă-o tare”, „Vocea ta” , „La masa mea”.

Tracklist album:

  1. Pe scurt (intro)
  2. Uite-l
  3. Strada
  4. Adevărat (feat. Dj Undoo)
  5. Patrap
  6. Lupii Sar
  7. Iar!
  8. Dayamay
  9. Cuibul de viespi (feat. Feli)
  10. Stăpânu’
  11. Momentul Potrivit (feat. Cristi Pascu)
  12. Universal (outro)
Comentează

Trending