Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy

Bruce Dickinson de la Iron Maiden crede că Rock And Roll Hall Of Fame e o mare tâmpenie

Întrebat în cadrul unui Q&A dacă e de părere că Iron Maiden ar trebui să fie în Rock And Roll Hall Of Fame, Bruce Dickinson a replicat fără perdea că această gală e o mare tâmpenie. Trupa este eligibilă de ani buni, însă nu a fost încă inclusă.

Bruce Dickinson - Concert Iron Maiden la Rock The City 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Deși Iron Maiden este una dintre cele mai proeminente trupe de heavy metal, având peste 85 de milioane de albume vândute la nivel internațional, trupa nu a fost încă inclusă în Rock And Roll Hall Of Fame. Veteranii rockeri sunt eligibili din 2005, însă dintr-un motiv sau altul nu s-au evidențiat încă în ochii experților care nominalizează trupele.

Organizatorii Rock And Roll Hall Of Fame susțin că nu e suficient ca formația să aibă anii de vechime specificați în regulament, ci este importantă și "influența și importanța contribuțiilor pe care artiștii le-au adus la dezvoltarea și perpetuarea muzicii rock 'n' roll".

Aflat în Melbourne pentru a-și promova cartea autobiografică "What Does This Button Do?", Bruce Dickinson a fost întrebat de un fan dacă el crede că Iron Maiden ar trebui să fie în Rock And Roll Hall Of Fame.

“Absolut. De fapt, cred că Rock And Roll Hall Of Fame este o mare tâmpenie și abureală, să fiu sincer cu tine. E condus de niște americani evlavioși ipocriți care nu ar ști ce e ăla rock and roll nici dacă i-ar lovi în față. Trebuie să se oprească din a lua prozac și să înceapă să bea și ei niște bere”, a declarat Bruce.

Luna aceasta au fost dezvăluite trupele și artiștii nominalizați pentru introducerea în Rock And Roll Hall Of Fame în 2019. Pe lista celor nominalizați pentru prima oară se află Devo, Roxy Music, Stevie Knicks, Todd Rundgren, John Prine și Def Leppard. În listă se regăsesc și nume care au mai fost nominalizate, precum Radiohead, Rage Against The Machine, Janet Jackson, The Cure, Kraftwerk, MC5, Rufus & Chaka Khan, LL Cool J și The Zombies.

În ediția de anul trecut a galei au fost incluși Bon Jovi, Dire Straits, The Moody Blues, The Cars, Nina Simone și Sister Rosetta Tharp.

Citește mai multe despre Bruce DickinsonIron Maiden
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vienna Magic Christmas Edition - Johann Strauss Ensemble în concert la Sala Palatului

De 14 ani, mii de spectatori din România se bucură de atmosfera sărbătorilor de iarnă pe ritmurile fermecătoare ale muzicii...

Închide