Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Britney Spears va fi rezidentă într-un local din Las Vegas cu show-ul "Domination"

Britney Spears se va întoarce în Las Vegas cu un nou concept de show, ce promite publicului o experiență de neuitat. Diva pop își va încânta fanii cu spectacolul "Domination" începând cu luna februarie a anului viitor.

Britney Spears

Deși nu a mai lansat niciun single de doi ani, Britney Spears revine pe scena din Las Vegas cu noi coregrafii și un spectacol antrenant, în stilul celor care au făcut-o apreciată la nivel mondial. Diva pop a anunțat în cadrul unui livestream transmis pe YouTube din Las Vegas că noul ei show se numește "Domination" și că fanii o vor putea vedea live din februarie până în august. Spectacolul va fi găzduit de MGM’s Park Theater, biletele urmând a fi puse în vânzare pe 26 octombrie.

În cadrul show-ului "Domination", Britney Spears va interpreta cele mai cunoscute piese din repertoriul ei, melodii precum ”Toxic”, “…Baby One More Time”, “I’m a Slave 4 U” și “Till the World Ends”.

Show-urile anterioare susținute de Britney Spears în Las Vegas au fost găzduite de Planet Hollywood. Primele concerte au avut loc în 2013, artista având programate inițial 50 de show-uri, pe parcursul a doi ani. Ulterior, acestora li s-au adăugat încă 200, show-ul ”Piece of Me” devenind unul dintre cele mai bine vândute spectacole din Las Vegas. Cei patru ani în care a fost rezidentă în Las Vegas i-au adus artistei nu mai puțin de 137 de milioane de dolari, potrivit Billboard.

Ultimul single lansat de Britney Spears a fost ”Slumber Party”. Piesa a fost promovată cu un videoclip ce a mizat pe sexualitatea artistei.

În vreme ce Britney Spears își pregătește show-ul pentru Las Vegas, vechea ei rivală, Christina Aguilera, se gândește la posibilitatea unei colaborări cu ea. Provocată de Jimmy Kimmel, Aguilera s-a declarat recent interesată de un featuring cu Britney.

”Eu sunt pentru (o colaborare). Dacă cei din echipa ei sunt de acord, atunci..”, a declarat Christina în emisiunea lui Kimmel.

Citește mai multe despre Britney Spears
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dua Lipa lansează piesa "Kiss and Make Up" în colaborare cu trupa de k-pop BLACKPINK

Artista britanică surprinde cu noul single, "Kiss and Make Up", cu versuri în limba engleză și în coreeană. Dua Lipa...

Închide