Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Bon Jovi revine la București cu un concert uriaș în iulie 2019 - PREȚURI BILETE

La 8 ani de la primul concert în România, Bon Jovi revine la București cu un nou show de proporții. Formația va concerta în Piața Constituției pe 21 iulie 2019, la eveniment fiind așteptați peste 60.000 de spectatori. Biletele pentru concert pot fi achiziționate online, cele la prețuri promoționale fiind disponibile în stoc limitat.

Publicat

pe

Bon Jovi
Bon Jovi │ FOTO: www.facebook.com

Una dintre cele mai mari trupe rock din toate timpurile, Bon Jovi revine anul viitor în România, pe fundalul unei călătorii muzicale triumfătoare în SUA si al unui an colosal pentru formație, ce i-a văzut introduși în Rock and Roll Hall of Fame.

Bon Jovi se va auzi live la București pe 21 iulie 2019, în Piața Constituției, aceasta fiind cea de-a doua vizită a trupei în România.

"Aceste spectacole uriașe, zeci de mii de oameni adunați, toți într-un singur suflet, asta facem noi. Este incredibil", a declarat zâmbind liderul formației, Jon Bon Jovi.

Trupa Bon Jovi va sosi la București în formula: Jon Bon Jovi (voce și chitară), David Bryan (clape), Tico Torres (baterie), Hugh McDonald (bas), chitaristul Phil X, care a fost cooptat în turneul din 2013, și coproducătorul John Shanks. Toți s-au regăsit pe scenă pentru un set muzical emoționant la introducerea lor în Rock And Roll Hall of Fame și, desigur, începutul unui an important pentru formație.

"Bon Jovi s-a reinventat. Ne-am dat refresh. Sunăm mai bine ca niciodată și ne bucurăm de fiecare minut. Suntem acolo ca o trupă, hrănindu-ne și făcându-ne fanii fericiti. Este timpul nostru, din nou", a conchis Jon Bon Jovi.

Acest nou turneu - "This House Is Not For Sale", ce va ajunge în 2019 și la București, pune puternic accentul pe muzica și piesele îndrăgite de fani, pe mașinăria de lucru care a adus trupei Bon Jovi un palmares impresionant de peste 130 de milioane de albume vândute. Turneul va demara la Moscova pe 31 mai și reunește 18 show-uri în 14 țări europene: Rusia, Estonia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Marea Britanie, Germania, Spania, Elveția, Polonia, Belgia, Austria și România.

Formația este pregătită cu o selectie de aproximativ 95 de melodii, pe care le va schimba în fiecare seară, incluzând, desigur, inconfundabilele: "You Give Love a Bad Name", "It’s My Life", "Wanted Dead Or Alive" ,"Bad Medicine" și "Livin 'On a Prayer".

Prețuri bilete la concertul Bon Jovi:

Biletele pentru concertul Bon Jovi s-au pus în vânzare luni, 29 octombrie, la ora 12.00 și sunt disponibile la următoarele categorii de prețuri:

 • Acces General – 230 lei
 • Golden Circle – 380 lei
 • Diamond Circle – 600 lei
 • Tribuna VIP – 750 lei
 • Silver VIP Experience Package – 777.15 lei
 • Diamond VIP Experience Package – 1,114.12 lei
 • Platinum VIP Experience Package – 1,929.35 lei
 • Ultimate VIP Experience Package – 2,445.65 lei

Accesează evenimentul din agenda InfoMusic pentru a cumpăra bilete!

Bilete la preț promoțional:

 • Acces General Pret Promotional* – 190 lei
 • Peluza Pret Promotional* – 230 lei

*Biletele la preț promoțional sunt disponibile într-un număr limitat; după epuizarea acestora, biletele vor fi disponibile doar la preț întreg.

Bon Jovi, lider în topuri și în inimile fanilor de peste 30 de ani

Bon Jovi este o trupă americană din Sayreville, New Jersey, formată în 1983 de către solistul Jon Bon Jovi, pianistul și clăparul David Bryan și toboșarul Tico Torres. Stilul muzical al trupei a fost caracterizat în general ca hard-rock, pop/hair metal, arena rock, pop rock. Influența a venit din partea unor trupe de renume precum The Rolling Stones, Aerosmith, Van Helen, The Beatles sau The Animals. Trupa a dobândit recunoașterea la nivel internațional în 1986, cu albumul „Slippery When Wet”, egalat cu același succes în 1988 de cel de-al patrulea album, „New Jersey”.

Bon Jovi e una dintre cele mai bine vândute trupe din lume, cu 130 de milioane de discuri vândute global și cu un total de 2,700 de concerte în mai bine de 50 de țări. Trupa a fost introdusă în UK Music Hall of Fame în 2006 și i s-a oferit și Premiul de merit în 2004 la American Music Awards. În 2009, Jon Bon Jovi și Richie Sambora au fost introduși în Songwriters Hall of Fame drept compozitori și colaboratori.

Discografia trupei conține 13 albume de studio, două compilații și două albume live. Succesul ultimului album - "This House Is Not For Sale", care a debutat în fruntea clasamentelor din întreaga lume, a fost punctul culminant al unei perioade furtunoase în istoria trupei de peste trei decenii. O declarație sfidătoare (”This House Is Not For Sale”), lansată într-o serie de spectacole restrânse în 2016, acest nou produs discografic a devenit punctul de plecare pentru o nouă eră muzicală semnată de către Jon Bon Jovi și colegii săi.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 21 iulie 2019

Bon Jovi

Loc
Piața Constituției
Comentează

Albume noi

Bon Jovi a lansat "Forever", cel de-al 16-lea album din carieră - TRACKLIST

Trupa Bon Jovi a revenit în atenția ascultătorilor cu muzică proaspătă, adunată în "Forever", cel de-al 16-lea album de studio. Te invităm să afli mai multe despre acest material și să consulți tracklistul.

Publicat

pe

Concert Bon Jovi pe 21 iulie 2019 în Piața Constituției din București │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Albumul este cu atât mai aparte cu cât fost inspirat de operația lui Jon Bon Jovi la corzile vocale. În vara anului 2022, artistul de 62 de ani a suferit o intervenție chirurgicală de a remodela pliurile vocale care îi afectau vocea și îi capacitatea de a cânta. După operație, Jon Bon Jovi a lucrat cu antrenori vocali și a făcut zilnic exerciții de voce.

Muzicianul a oferit mai multe detalii despre acest subiect în documentarul "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story", dar și într-un interviu cu publicația Entertainment Weekly:

"Am suferit această operație și am avut mult timp la dispoziție, iar tot ce puteam face cu adevărat era să stau și să mă gândesc la cântece. Am început să simt din nou bucurie. Și noi - noi toți care am trecut prin pandemia COVID - am ieșit din acea <<ceață>> și am interacționat din nou. A luat naștere o nouă apreciere pentru viață. Și simțeam această nouă apreciere pentru corpul meu, iar asta a condus la toate aceste piese."

Albumul "Forever" a fost înregistrat în șapte săptămâni de Jon Bon Jovi și colegii de trupă: David Bryan (clape), Tico Torres (tobe), Hugh McDonald (bass), Phil X (chitară), Everett Bradley (percuție) și John Shanks (chitară ritmică).

Materialul conține 12 piese și vine la o distanță de patru ani de la anteriorul disc semnat Bon Jovi. "2020" a fost lansat, după cum sugerează și titlul, în 2020, și a ajuns pe locul 19 în topul Billboard 200 albume.

TRACKLIST "Forever"

 1. Legendary
 2. Who Made It Look Easy
 3. Living Proof
 4. Waves
 5. Seeds
 6. Kiss The Bride
 7. The People's House
 8. Walls of Jericho
 9. I Wrote You A Song
 10. Living in Paradise
 11. My First Guitar
 12. Hollow Man
Citește în continuare

Muzică și film

Documentarul despre Bon Jovi primeşte un trailer nou: "Thank You, Goodnight"

Ştiam de ceva vreme că Hulu a produs un documentar despre viaţa şi cariera lui Bon Jovi, dar iată că acum vedem un trailer nou şi extins pentru această serie. Pe numele său complet "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story", acesta este primul documentar despre trupă.

Publicat

pe

Documentar Bon Jovi 2024
Documentar Bon Jovi 2024 │ FOTO: Hulu

La serialul documentar au contribuit atât membrii actuali ai formaţiei, cât şi cei din trecut. Cineastul Gotham Chopra s-a ocupat de proiect, care serveşte şi ca material aniversar de 40 de ani pentru albumul de debut al grupului american. El sosea pe 21 ianuarie 1984 prin Polygram şi Mercury Records. Asta la un an după ce lua naştere trupa Bon Jovi, în New Jersey.

Mini seria documentar "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story" are 4 părţi şi include momente nemaivăzute până acum din culisele grupului. Are premiera pe 26 aprilie 2024, pe Hulu şi având în vedere afilierea sa cu Disney+, sunt şanse să o vedem şi noi în România pe acea platformă. O porţiune mare din această producţie îi este dedicată solistului trupei, Jon Bon Jovi. Atât carierei sale muzicale, cât şi vieţii sale.

Ascultăm demo-uri de la începuturile trupei, vedem clipuri din arhiva personală şi fotografii din primele cluburi în care tinerii cu păr vâlvoi au primit o şansă să se afirme. Nu lipsesc momentele de fricţiune, serile de party, plecările din grupă, dezamăgirile, dar şi premiile acordate pe marile scene. Gotham Chopra are multiple premii Emmy până acum, ocupându-se de "Kobe Bryant's Muse", "Man In the Arena", "Tom vs Time".

Un moment important în istoria recentă a trupei a fost cel din 2013, când chitaristul Richie Sambora a părăsit Bon Jovi, pentru a petrece mai mult timp cu familia. Ratase deja 13 concerte ale trupei în 2011, când a intrat la dezintoxicare. S-a realaturat totuşi colegilor în 2018, când a avut loc introducerea Bon Jovi în Rock and Roll Hall of Fame.

Sambora încă dă semne în unele interviuri că vede un turneu de reuniune Bon Jovi ca o posibilitate reală. Cel mai recent astfel de interviu datează din noiembrie 2023.

Citește în continuare

Trending