Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Ascultă "Bohemian Rhapsody" interpretată în 42 de stiluri diferite - VIDEO

Premiera filmului biografic ”Bohemian Rhapsody”, cu Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury, este întâmpinată de Anthony Vincent cu un clip în stilul celor care l-au făcut faimos în online. Cameleonicul rocker interpretează cunoscuta piesă Queen în 42 de stiluri diferite, inclusiv așa cum ar fi ea cântată la Bollywood, în Star Wars sau de către ABBA.

Publicat

pe

Anthony Vincent
Anthony Vincent

Anthony Vincent este unul dintre tinerii muzicieni care au reușit să-și facă un nume în mediul online îmbinând talentul nativ cu simțul umorului. În martie 2014, artistul originar din New York și-a deschis un cont pe YouTube sub numele ”Ten Second Songs” și a început să posteze colaje cu scurte coveruri după foste sau actuale hituri.

În lista sa de piese reinterpretate regăsim melodii mei vechi precum ”Thriller” (Michael Jackson), ”In The End” (Linkin Park) și ”All I Want For Christmas Is You” (Mariah Carey), dar și mai noi, cum ar fi ”Hello” (Adele) sau ”Heathens” (Twenty One Pilots). În 4 ani și câteva luni, Anthony Vincent a reușit, astfel, să adune peste două 2 milioane 700 de mii de abonați și peste 167 de milioane de vizionări.

Clipul care i-a adus până acum cele mai multă vizualizări este cel în care interpretează în 20 de stiluri diferite piesa ”Dark Horse” a lui Katy Perry. Colajul a cumulat din martie 2014 până acum peste 22 de milioane de vizualizări.

Cel mai recent clip urcat pe canalul său de YouTube oferă publicului oportunitatea de a asculta cunoscuta piesă Queen, "Bohemian Rhapsody", în 42 de stiluri diferite. Piesa este abordată din perspectivă rock, metal, pop, disco, electro, alternative, jazz și hip hop, genurile fiind particularizate la rândul lor. ”Bohemian Rhapsody” este cântat, astfel, așa cum ar face-o David Bowie, Johnny Cash, Janis Joplin, Skrillex, Kendrick Lamar, Michael Jackson, Dream Theater, Tool, ABBA sau Muse.

Lista completă a celor 42 de stiluri în care este cântată piesa "Bohemian Rhapsody" cuprinde următoarele variațiuni: Queen, Anthony Vincent, The Chordettes, Johnny Cash, David Bowie, Ozzy Osbourne, Frank Sinatra, Sam Cooke, Boyz II Men, Daft Punk, Janis Joplin, Scott Joplin (King Of Ragtime), Skrillex, Hendrix (Michael Winslow Version), Kenny G, Bobby McFerrin, Star Wars, N.W.A., Kendrick Lamar, System Of A Down, Elvis Presley, BOLLYWOOD, Bad Religion, Bruno Mars, Death Grips, Chuck Berry, Michael Jackson, The Clash, Ray Charles, Aretha Franklin, Soggy Bottom Boys, Death, ABBA, Ghost, Muse, Vitas, Medieval Music, Frankie Valli and the Four Seasons, Tool, Prince, Nirvana, Dream Theater.

VIDEO: ”Bohemian Rhapsody” în 42 de stiluri

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Brian May şi-a exprimat interesul pentru un film nou despre Freddie Mercury, după "Bohemian Rhapsody"

Filmul "Bohemian Rhapsody" a deschis calea pentru ca poveştile unor artişti legendări să fie ecranizate şi aşa am avut în câţiva ani pelicule despre Bowie, Elton John sau Elvis. Acum Brian May şi-a exprimat interesul pentru un sequel pentru pelicula cu Rami Malek.

Publicat

pe

Bohemian Rhapsody Musical
Bohemian Rhapsody Musical │ FOTO: www.foxmovies.com

Vestea a venit în cadrul unei apariţii a lui Brian May, chitaristul Queen la emisiunea de pe SiriusXM "Trunk Nation With Eddie Trunk". "Bohemian Rhapsody" a debutat în noiembrie 2018 ai a devenit cel mai profitabil film biografic din istorie, generând peste 1 miliard de dolari în încasări. A fost şi cel mai bine vândut film din 2019 pentru vizionare acasă.

Iată ce a apus May mai exact:

Există un adevăr în faptul că am discutat despre asta şi încă o facem. Am adora să facem un sequel. Totul e să găsim scenariul potrivit. Ne-a luat 12 ani să găsim scenariul potrivit pentru primul film, deci nu e o surpriză faptul că nu e uşor. E o poveste acolo, s-au întâmplat foarte multe după finalul scenariului "Bohemian Rhapsody".

Dar totuşi nu stiu dacă s-ar putea face un film din asta. Şi nu vrem să îl lansăm sau producem dacă nu suntem siguri că va funcţiona şi că va mişca oamenii în acelaşi mod ca şi originalul.

Brian şi-a exprimat dorinţa de a îi aduce înapoi pe cei patru actori care i-au jucat pe componenţii trupei Queen, în frunte cu Rami Malek, care s-a ales şi cu un Oscar pentru asta. Şi Gwilym Lee, care l-a jucat pe Brian a primit complimente pentru jocul său actoricesc. Primul film s-a terminat exact cu concertul Live Aid, adică în iulie 1985.

Pe atunci Freddie Mercury începea să resimtă efectele infectării cu virusul HIV. Problema e că un nou film ar prezenta decăderea şi agonia artistului şi ar fi chinuitor pentru Rami, care ar trebui să slăbească şi să sufere pentru acest rol. În iulie 2020, toboşarul Queen, Roger Taylor a declarat ca un sequel pentru "Bohemian Rhapsody" e improbabil.

Roger a declarat şi că a fost surprins de succesul peliculei.

Citește în continuare

Trending