Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Bianca Moccia, italianca de 15 ani de la X Factor cu "o voce extrem de matură" - VIDEO

”Ești foarte frumoasă”, i-au spus cei 4 jurați Biancăi Moccia, o tânără de doar 15 ani care a părut că vine la X Factor în calitate de artist consacrat și nu ca simplu concurent. Italianca a interpretat fără cusur o piesă de la Celine Dion, Carla's Dreams comparând-o cu Sarah Connor.

Publicat

pe

Bianca Moccia
Bianca Moccia │ FOTO: www.biancamoccia.com

Vocile tinere și puternice continuă să impresioneze jurații de la X Factor România. În cel de-al optulea episod al audițiilor, Bianca Moccia a fost senzația serii, tânăra de 15 ani primind multe complimente din partea juriului, atât pentru vocea incredibil de matură, cât și pentru prezența scenică.

”Ești foarte frumoasă, ai o voce extraordinară și în același timp extrem de matură pentru vârsta ta. Eu habar n-am de unde ai această știință de a cânta așa la 15 ani. Intri în categoria +15 ani. Ești foarte bună. Bravo! Bine ai venit la noi!”, i-a spus Ștefan Bănică.

Tânăra italiancă și-a ales pentru audiții piesa ”I Surrender”, din repertoriul lui Celine Dion. Spre încântarea juriului, Bianca nu a încercat să imite versiunea originală, ci a dat melodiei o altă interpretare, mult mai gravă, în acord cu timbrul vocii ei. Astfel a apărut comparația cu Sarah Connor, artista de origine germană cunoscută pentru hitul "From Sarah with Love".

”Mie mi-ai adus aminte vocal de Sarah Connor, de voci mari. Eu de-abia aștept să te văd în bootcamp și să te vedem ce poți și ce-o să ne arăți mai mult decât atât: mai fain, mai mare, mai grandios”, i-a spus Carla's Dreams.

Bianca a impresionat-o pe Delia și prin atitudinea sa pe scenă, jurata X Factor remarcând că are ”pachetul complet” pentru a reuși ca artist.

”Pe lângă tot acest talent și această voce imensă și această atitudine foarte sigură, ești și foarte frumoasă”, i-a spus Delia.

VIDEO: Bianca Moccia cântă "I Surrender" la X Factor

Deși are doar 15 ani, Bianca Moccia are deja un portofoliu stufos. Tânăra artistă a câștigat trofeul festivalului "Microfonul de Aur" din Slovenia, participând apoi la prima ediție a festivalului Sanremo Young. Bianca a fost selectată din 1000 de concurenți, această experiență aducându-i mulți fani în Italia.

VIDEO: SanremoYoung - Bianca Moccia - "La musica è finita"

După participarea la Sanremo Young, Bianca a început să lucreze la primul său EP. Intitulat ”Passodopopasso”, materialul conține 5 piese compuse de mari artiști și compozitori din Italia. EP-ul a fost lansat vara aceasta, în luna iulie, Bianca având și un videoclip filmat pentru single-ul ei de debut, ”Polvere e Diamanti”.

VIDEOCLIP: Bianca Moccia - "Polvere e Diamanti"

În episoadele anterioare ale audițiilor X Factor s-au remarcat concurenți precum Ciarnău Mălina, Francesca Tuzzolino, Ioana BulgaruDoinița IonițăAlex ȚalăRaluca RăducanuDaniela Matei și Cheche.

X Factor este o competiție televizată care își propune să găsească noi talente muzicale vocale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell. Audițiile locale sunt difuzate în fiecare marți seara, pe postul Antena 1.

Trending