Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții Deliei în bootcamp-ul de la X Factor 2020X Factor 2020: Cine sunt cei trei concurenți care au convins-o pe Delia că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Bootcampul de la X Factor 2020 a ajuns la final odată cu echipa Deliei - VIDEO Inna / Carla's Dreams / Irina RimesThe Artist Awards 2020 aduce în decembrie la PRO TV live-uri incendiare cu Irina Rimes, Carla’s Dreams și INNA Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO

Bianca Moccia, italianca de 15 ani de la X Factor cu "o voce extrem de matură" - VIDEO

”Ești foarte frumoasă”, i-au spus cei 4 jurați Biancăi Moccia, o tânără de doar 15 ani care a părut că vine la X Factor în calitate de artist consacrat și nu ca simplu concurent. Italianca a interpretat fără cusur o piesă de la Celine Dion, Carla's Dreams comparând-o cu Sarah Connor.
Bianca Moccia

Bianca Moccia

Vocile tinere și puternice continuă să impresioneze jurații de la X Factor România. În cel de-al optulea episod al audițiilor, Bianca Moccia a fost senzația serii, tânăra de 15 ani primind multe complimente din partea juriului, atât pentru vocea incredibil de matură, cât și pentru prezența scenică.

”Ești foarte frumoasă, ai o voce extraordinară și în același timp extrem de matură pentru vârsta ta. Eu habar n-am de unde ai această știință de a cânta așa la 15 ani. Intri în categoria +15 ani. Ești foarte bună. Bravo! Bine ai venit la noi!”, i-a spus Ștefan Bănică.

Tânăra italiancă și-a ales pentru audiții piesa ”I Surrender”, din repertoriul lui Celine Dion. Spre încântarea juriului, Bianca nu a încercat să imite versiunea originală, ci a dat melodiei o altă interpretare, mult mai gravă, în acord cu timbrul vocii ei. Astfel a apărut comparația cu Sarah Connor, artista de origine germană cunoscută pentru hitul "From Sarah with Love".

”Mie mi-ai adus aminte vocal de Sarah Connor, de voci mari. Eu de-abia aștept să te văd în bootcamp și să te vedem ce poți și ce-o să ne arăți mai mult decât atât: mai fain, mai mare, mai grandios”, i-a spus Carla's Dreams.

Bianca a impresionat-o pe Delia și prin atitudinea sa pe scenă, jurata X Factor remarcând că are ”pachetul complet” pentru a reuși ca artist.

”Pe lângă tot acest talent și această voce imensă și această atitudine foarte sigură, ești și foarte frumoasă”, i-a spus Delia.

VIDEO: Bianca Moccia cântă "I Surrender" la X Factor

Deși are doar 15 ani, Bianca Moccia are deja un portofoliu stufos. Tânăra artistă a câștigat trofeul festivalului "Microfonul de Aur" din Slovenia, participând apoi la prima ediție a festivalului Sanremo Young. Bianca a fost selectată din 1000 de concurenți, această experiență aducându-i mulți fani în Italia.

VIDEO: SanremoYoung - Bianca Moccia - "La musica è finita"

După participarea la Sanremo Young, Bianca a început să lucreze la primul său EP. Intitulat ”Passodopopasso”, materialul conține 5 piese compuse de mari artiști și compozitori din Italia. EP-ul a fost lansat vara aceasta, în luna iulie, Bianca având și un videoclip filmat pentru single-ul ei de debut, ”Polvere e Diamanti”.

VIDEOCLIP: Bianca Moccia - "Polvere e Diamanti"

În episoadele anterioare ale audițiilor X Factor s-au remarcat concurenți precum Ciarnău Mălina, Francesca Tuzzolino, Ioana BulgaruDoinița IonițăAlex ȚalăRaluca RăducanuDaniela Matei și Cheche.

X Factor este o competiție televizată care își propune să găsească noi talente muzicale vocale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell. Audițiile locale sunt difuzate în fiecare marți seara, pe postul Antena 1.

Citește mai multe despre Bianca Moccia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
INNA lansează un nou album, compus în întregime de ea

De ziua ei, INNA le face o surpriză fanilor și prezintă teaser-ul albumului “YO”, un disc în limba spaniolă compus integral de...

Închide