Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Barbra Streisand îl atacă pe Donald Trump prin piesa "Don't Lie to Me" - AUDIO

Barbra Streisand se alătură sumedeniei de vedete care l-au atacat pe Donald Trump prin muzică. Artista a lansat o melodie numită "Don't Lie to Me", prin care transmite un mesaj politic şi social destul de clar contra actualului şef de stat. Vă invităm să ascultaţi melodia în cadrul articolului.

Publicat

pe

Single Barbra Streisand Don't Lie to Me
Single Barbra Streisand Don't Lie to Me │ FOTO: Barbra Streisand

Câştigătoarea de premii Emmy, Grammy şi Oscar consideră că Trump duce un asalt asupra democraţiei şi instituţiilor din State. Iniţial Barbra Streisand a dorit să compună o piesă cu mesaj subtil, dar pasionată de ceea ce se întâmplă în SUA s-a dezlănţuit în compoziţie. Melodia este plină de pasiune şi păstrează flerul dramatic pe care muziciana l-a pus în creaţiile sale scenice.

"Don't Lie to Me" este un single extras de pe viitorul album al Barbrei, "Walls", care debutează pe 2 noiembrie. Acesta este primul său proiect care include şi piese originale, nu doar coveruri sau best of-uri din 2005 încoace. Streisand este o democrată mândră de opţiunea sa politică şi s-a implicat în politică de fiecare dată când a avut ocazia. Nu este singura creaţie a sa cu aluzii politice de pe noul LP.

Spre exemplu melodia "The Rain Will Fall" a fost descrisă astfel de artistă: "Poţi scrie "rain" în câteva moduri". Cred că artista se referea la faptul că "rain" (ploaie) şi "reign" (domnie) sună foarte similar când sunt pronunţate. O aluzie că "domnia" lui Trump se apropie de sfarist poate. Toate aceste manifestări au prins viaţă atunci când Barbra Streisand a fost pur şi simplu copleşită de ştirile pe care le asculta în maşină.

Toate minciunile, conflictele, haosul au motivat-o pe legenda americană. "Walls" este un disc cu 11 piese, printre care şi reinterpretări de melodii clasice precum "What a Wonderful World" şi "What the World Needs Now". În vârstă de 76 de ani şi având o carieră de 6 decenii în spate, Barbra Streisand dedică acest album celor tineri care îşi manifestă opinia sus şi tare.

Ultimul release al actriţei şi cântăreţei a fost "Partners", o colecţie de duete cu artişti precum Stevie Wonder, Billy Joel şi John Legend. Streisand este singurul artist din lume care a avut un album plasat pe locul întâi în topuri în fiecare din ultimele 6 decenii.

Comentează

Trending