Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Ascultă noua piesă a lui Jessie Ware, "Overtime" - AUDIO

Jessie Ware își surprinde fanii cu o nouă piesă, intitulată „Overtime”. Melodia va fi inclusă pe următorul album de studio al artistei, la care Jessie încă lucrează.
Jessie Ware

Jessie Ware

"Overtime" este prima lansare a artistei de la succesul dobândit cu albumul „Glasshouse”, cel de-al treilea material discografic Jessie Ware. Lansat în 2017, discul a urcat până pe poziția a 7-a în topul albumelor din UK, incluzând single-urile "Midnight", "Selfish Love" și "Alone".

Noua piesă de la Jessie Ware o găsește pe artistă într-o postură surprinzătoare, marcând întoarcerea ei la rădăcini, prin valorificarea sunetelor specifice muzicii de club. „Overtime” ne prezintă o linie melodică incisivă, de un optimism revigorant, menită să poarte ascultătorii în perioada de glorie a muzicii house.

„ Este doar o mică doză din ceea ce va urma. A fost cu adevărat distractiv să mă întorc în studio și sunt entuziasmată că pot împărtăși această nouă piesă cu voi. Am lucrat la el împreună cu producătorii mei preferați – James Ford & the guys of Bicep. Simt că mă întorc la primii ani ai carierei mele. Este un cântec pentru nopțile târzii și pline de aventură. În timp ce eu voi lucra în continuare la alte piese, sper ca voi să vă bucurați cu adevărat de aceasta.” – Jessie Ware

AUDIO: Jessie Ware - "Overtime"

Jessie Ware a avut un an bun – o serie întreaga de show-uri sold out, un turneu cu 17 concerte de neuitat, care a bifat nouă țări. De asemenea, podcast-ul artistei, „Table Manners”, a fost nominalizat la premiile Audio Radio Industry anul acesta, la categoriile „Best Podcast” și „Best New Presenter”.

Jessie Ware a concertat anul acesta la București, în cadrul Appletone Party. Artista a mai venit în România și în 2012, alături de Jamie Woon și Mam, la Romexpo.

Citește mai multe despre Jessie Ware
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Barbra Streisand îl atacă pe Donald Trump prin piesa "Don't Lie to Me" - AUDIO

Barbra Streisand se alătură sumedeniei de vedete care l-au atacat pe Donald Trump prin muzică. Artista a lansat o melodie...

Închide