Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Status Quo - In The Army Now!
INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Ascultă noua melodie The Prodigy, "We Live Forever" - AUDIO

The Prodigy a lansat al treilea single de pe viitorul album, "We Live Forever". Noul LP se numeşte "No Tourists" şi va debuta pe 2 noiembrie. Piesa proaspăt apărută pare ideală pentru o petrecere rave şi vă invităm să o ascultaţi în cadrul articolului.
Coperta Single Prodigy We Live Forever

Coperta Single Prodigy We Live Forever (foto: The Prodigy)

"We Live Forever" este o piesă rave care trece direct la obiect. Se întoarce la sunetul de ani '90 al insularilor, cu un sintetizator neprelucrat excesiv şi versuri foarte fredonabile. Basul pică la fix pentru a creşte BPM-ul la un nivel ce face piesa ideală pentru un joc NFS. Pe acest release îi auzim pe Keith Flint şi Maxim, plus un hook vocal marca Ultramagnetic MC. Toate mixate excelent de Howlett evident.

Promovarea viitorului LP începea cu melodia şi videoclipul "Need Some1", filmat în Asia. Urma single-ul "Light Up the Sky", mult mai agresiv şi plin de vână. Al treilea release sună a ceva de pe "The Prodigy Experience". Sunt şi elemente ce amintesc de "Android" şi "Outer Space", dar resimţim şi influenţe dintr-o epocă mai apropiată, precum cea a release-ului "Always Outnumbered Never Outgunned". Lansarea lui "No Tourists" de pe 2 noiembrie va fi urmată de un turneu în această toamnă şi iarnă, cu 20 de opriri.

Două concerte au loc la Alexandra Palace în Londra, pe 14 şi 15 noiembrie. În deschiderea trupei mixează Ho99o9, iar pentru a promova noul disc în Londra circulă un autobuz cu experienţa imersivă "No Tourists". Fanii trupei pot asculta în acest bus noul album, la un sistem audio high end. LP-ul va sosi pe platformele de streaming, dar şi pe CD, casetă şi vinil dublu.

The Prodigy a cântat în acest an la UNTOLD Festival, după câteva vizite în România în ultimii ani. Trupa a fost headliner la Electric Castle Festival în 2015, a ajuns în Bucureşti în 2011 la "Rock the City" şi cu 11 ani în urma zguduia vestul Capitalei la festivalul Coke Live pe Insula Lacul Morii.

Nimeni nu poate uita reprezentaţia live din 1995 de la Sala Polivalentă, la prima sosirea a celor de la The Prodigy în România. Publicul se dezlănţuia pentru prima oară la o petrecere rave după perioada comunistă.

Citește mai multe despre The Prodigy
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un interviu nemaiauzit până acum cu Nirvana din 1989 este disponibil

Chiar dacă Nirvana a fost un act muzical uriaş la începutul anilor '90, nu o să găsiţi foarte multe interviuri...

Închide