Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto

"Mr. Blues al României", AG Weinberger, a lansat albumul "ReBorn"

"ReBorn", cel mai recent album AG Weinberger, este acum disponibil pe platformele de distribuție digitală. Cel de-al 9-lea album al celui considerat de către critici „Mr. Blues al României” însumează un ansamblu de caracteristici și discursuri muzicale, care ne conduce în lumea unică a artistului.
AG Weinberger

AG Weinberger

Prin această lucrare, AG Weinberger atinge o stare de maturitate și relaxare, atât de necesară pentru a-și asigura continuitatea prezenței sale în rândul celor de nivel internațional.

Muzici noi, livrare excelentă, producție de talie mondială. Cele 12 piese depăsesc cu mult obișnuitele clișee ale genului blues, iar armoniile și ritmurile neobișnuite conferă prospețime limbajului mixt muzical. Pe albumul "ReBorn" putem asculta de la shuffle până la big easy second line, de la pop blues, până la baladă country sau jazz.

Discul a fost înregistrat la Budapesta, în studioul Origo cu o echipă din Ungaria, iar piesa ”The Fool’s Lucky Day” îl are ca invitat special pe legendarul Bob Margolin - care a fost chitaristul lui Muddy Waters.

Împătimiţii de blues şi jazz vor avea ocazia să asculte live piesele de pe ”ReBorn” (și nu numai) în cadrul unui concert de excepție, ce va avea loc în București, pe 9 noiembrie 2018, la Sala Rapsodia, unde AG va fi acompaniat de aceeași echipă de muzicieni care a participat și la înregistrarea albumului. Biletele pentru evenimentul din București vor fi puse în vânzare în scurt timp, atât online, cât și fizic, la casieria sălii.

Considerat de către legendarul B.B. King „un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy, decorat în 2011 cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler. El îşi continuă misiunea cu acelaşi zel și cu aceeaşi pasiune.

Citește mai multe despre A.G. Weinberger
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Se lansează varianta remasterizată a discului The Beatles "The White Album"

În noiembrie 1968, The Beatles schimba întreaga istorie muzicală prin lansarea materialului „White Album”. Anul acesta, la aniversarea a 50...

Închide