Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

"Mr. Blues al României", AG Weinberger, a lansat albumul "ReBorn"

"ReBorn", cel mai recent album AG Weinberger, este acum disponibil pe platformele de distribuție digitală. Cel de-al 9-lea album al celui considerat de către critici „Mr. Blues al României” însumează un ansamblu de caracteristici și discursuri muzicale, care ne conduce în lumea unică a artistului.

Publicat

pe

AG Weinberger
AG Weinberger

Prin această lucrare, AG Weinberger atinge o stare de maturitate și relaxare, atât de necesară pentru a-și asigura continuitatea prezenței sale în rândul celor de nivel internațional.

Muzici noi, livrare excelentă, producție de talie mondială. Cele 12 piese depăsesc cu mult obișnuitele clișee ale genului blues, iar armoniile și ritmurile neobișnuite conferă prospețime limbajului mixt muzical. Pe albumul "ReBorn" putem asculta de la shuffle până la big easy second line, de la pop blues, până la baladă country sau jazz.

Discul a fost înregistrat la Budapesta, în studioul Origo cu o echipă din Ungaria, iar piesa ”The Fool’s Lucky Day” îl are ca invitat special pe legendarul Bob Margolin - care a fost chitaristul lui Muddy Waters.

Împătimiţii de blues şi jazz vor avea ocazia să asculte live piesele de pe ”ReBorn” (și nu numai) în cadrul unui concert de excepție, ce va avea loc în București, pe 9 noiembrie 2018, la Sala Rapsodia, unde AG va fi acompaniat de aceeași echipă de muzicieni care a participat și la înregistrarea albumului. Biletele pentru evenimentul din București vor fi puse în vânzare în scurt timp, atât online, cât și fizic, la casieria sălii.

Considerat de către legendarul B.B. King „un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy, decorat în 2011 cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler. El îşi continuă misiunea cu acelaşi zel și cu aceeaşi pasiune.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending