Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber

A șaptea seară a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2018 - VIDEO

Descoperă ce concurenți au trecut de audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2018, în episodul al șaptelea. Citește rezumatul emisiunii din 12 octombrie.
Concurenții care au întors scaune la audițiile Vocea României 2018 - episodul 7

Concurenții care au întors scaune la audițiile Vocea României 2018 - episodul 7

Echipele de la Vocea României 2018 arată acum astfel:

 • Smiley: Lina Sanden, Claudiu Fălămaș, Bogdan Ioan, Vitalie Maciunschi, Andrei Voicu, Sorina Bică ("cel mai rock timbru feminin" din sezon), Lavinia Rusu, Letiția Roman, Andreea Popa, Mihnea Vîlceanu, Silviu Murariu, Daria Mirea, Dalina Nemeș
 • Irina Rimes: Alex Dragu, Antinia Simion, Lăcrămioara Bradoschi, Dora Gaitanovici, Alina Statie, Odri Bârcă, Eduard Malaeru, Feihong Basigu, Oana Tăbultoc, Eva Timuș, Maria Andrici, Ștefania Roman, Gabriela Munteanu
 • Tudor Chirilă: Maria Pop, Romaniţa Fricosu, Origen Todoran, Alma Boiangiu, Cristian Alexa, Daria Tănasă, Sandor Dombi, Luiza Cobori, Mara Căptaru, Dana Olteanu, Joel Benson, Luciana Răducanu
 • Andra: Sara Chiavegato, Claudia Popina, Claudia Negruț, Diana Strat, Renate Grad, Nicoleta Oancea, Elena Hasna, Mihai Turbatu, Mădălina Celine Coca, Cristina Budeanu, Silvia Preda, Izabela Barbu, Maria Udrea

Izabela Barbu - "Summertime"

Izabela are 50 de ani și la bază este economist. A renunțat la această meserie deoarece consideră că harul său este muzica. A venit la Vocea României pentru a dobândi mai multă promovare. Concurenta a interpretat surprinzător piesa "Summertime" și a întors toate scaunele.

Andra a fost impresionată de vocile cu care Izabela a cântat. Concurenta a abordat și voce de operă în timpul interpretării. Lui Tudor nu i s-a părut o idee bună să amestece vocile, făcând cântecul să pară kitsch. A apreciat potențialul concurentei și consideră că vocea acesteia este o provocare.

Izabela a ales să meargă în echipa Andrei.

Ștefania Roman - "Sympathique"

Ștefania are 34 de ani și lucrează în comunicare. Concurenta a îmbinat munca cu pasiunea pentru muzică, reușind să facă parte dintr-un proiect de jazz. Din cauza unor probleme de sănătate, prezența Ștefaniei în trupă a luat sfârșit, dar dorința de a cânta încă este acolo. Tânără a interpretat la audițiile pe nevăzute piesa celor de la Pink Martini, "Sympathique". Irina a fost cea care s-a întors.

"Ești un personaj interesant", a spus antrenoarea, adăugând că aștepta o asemenea voce.

Daria Mirea - "That Man"

Daria are 17 ani și provine dintr-o familie de melomani. A susținut primul concert în sufragerie, în fața rudelor și acest eveniment nu putea să ducă decât la o dorință și mai mare de a se ocupa de muzică. Tânăra a cântat pe scena de la Vocea României piesa lui Caro Emerald, "That Man". A reușit să convingă trei antrenori: Irina, Andra și Smiley.

"Fii Cosmos. Vino în echipa mea! Te vreau în echipa mea și pentru că vreau să câștig", a spus Irina.

"Eu m-am întors mai repede și am avut șansa să te văd cântând. Te-ai prins că nu trebuie să cânți pentru noi, ci pentru ei (public). Tu erai captivată de public", a comentat Smiley.

Daria a ales echipa lui Smiley.

Joel Benson - "Thinking Out Loud"

Joel are 33 de ani și este originar din India. A venit în România pentru a studia Medicina. Îi place să ajute oamenii, iar atât medicina, cât și muzica sunt cele mai potrivite alegeri. La audiții, Joel a cântat "Thinking Out Loud" și a întors trei scaune: Tudor, Irina și Smiley.

"Am crezut că ești cardiolog. Ne-ai umblat la inimioară", a spus Irina.

Lui Tudor i-a plăcut timbrul lui Joel pe notele joase, iar Smiley a apreciat felul în care interpretarea concurentului a stabilit o relație doar cu el.

Joel a mers în echipa lui Tudor.

Gabriela Munteanu - "Bolnavi Amândoi"

Concurenta are 16 ani și este originară din Galați. Face canto de la vârsta de 6 ani și de atunci se ocupă serios de muzică. Participarea la Vocea României reprezintă un pas important în cariera sa. Gabriela a cântat piesa Irinei Rimes, "Bolnavi Amândoi" și i-a cucerit pe Irina și Smiley.

Lui Smiley i-a plăcut mult vocea sa, iar Irina a urcat pe scenă și a cântat împreună cu tânăra refrenul piesei. Alegerea Gabrielei a fost evidentă încă de la început: echipa Irina Rimes

Luciana Răducanu - "Bohemian Rhapsody"

În vârstă de 36 de ani, Luciana se ocupă cu muzica și cu realizarea de bijuterii. Activează într-o trupă alături de soțul ei. Concurenta a impresionat la audiții cu piesa Queen, "Bohemian Rhapsody" și a întors toate scaunele.

"Vocea ta e ca un Ferrari. Trebuie să știi s-o conduci. Ai o voce care răspunde pe cel mai greu stil de cântat - rock. Poți cânta și alte lucruri", a spus Tudor.

Irina a considerat că momentul Lucianei a fost epic, iar Andra a apreciat interpretarea, punctând faptul că i-a făcut pe cei patru să se ridice în picioare.

Concurenta a mers în echipa lui Tudor Chirilă.

Dalina Nemeș - "Photograph"

Concurenta în vârstă de 19 ani vede în Vocea României o cale prin care poate avea mai multă încredere în sine și o oportunitate de a-și dezvolta pasiunea pentru muzică. Dalina a cântat piesa lui Ed Sheeran, "Photograph" și i-a făcut pe Tudor, Irina și Smiley să apese butonul.

Antrenorii au avut o manieră atipică de a ține discursurile de convingere. Cei trei au compus versuri care se potriveau contextului și le-au interpretat sub forma unei melodii.

Alegerea Dalinei a fost Smiley.

Maria Udrea - "Do It Like A Dude"

Maria are 18 ani și este din Bolintin Vale. Tânăra se poate lăuda cu faptul că a cântat alături de B.U.G. Mafia pe scena Arenelor Romane. Visul său este să devină o voce cunoscută. La audiții, Maria a cântat cu patos piesa lui Jessie J, "Do It Like a Dude". Tudor, Irina și Andra s-au întors. Tudor a blocat-o pe Irina, iar lupta s-a dat între Andra și Chirilă.

Maria își dorea să ajungă în echipa lui Smiley, dar a ascultat pledoariile celor doi antrenori și a decis, în final, să o aleagă pe Andra.

Nu s-au calificat următorii participanți:

 • Cătălin Manea (23 de ani) a cântat "Too Good at Goodbyes (Sam Smith)
 • Georgiana Capanu (21 de ani) a cântat "Tu n-ai avut curaj" (Mădălina Manole)
 • Andreea Ghercă (28 de ani) a cântat "Clown" (Emeli Sandé)
 • Cristian Florin (24 de ani) a cântat "You're Beautiful" (James Blunt)
 • Brigitta Bajka (20 de ani) a cântat "Locked Out Of Heaven" (Bruno Mars)
 • Doina Sclifos a cântat "Riptide" (Vance Joy)
 • Ionescu Tania (17 ani) a cântat "Back to Black" (Amy Winehouse)

Audiența episodului #7 - Vocea României 2018

Cea de-a șaptea ediție a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.6 puncte de rating și 28.7% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4 puncte de rating și 12.1 % share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 21:47, peste 2.1 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Citește mai multe despre AndraIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
1000 de farfurii sparte și o tonă de flori la concertul Vasilis Karras

Duminică, 14 octombrie, de la ora 19:30, toți cei care iubesc acordurile de bouzoukia vor petrece la Sala Palatului o...

Închide