Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

A început turneul național al lui Smiley - VEZI POZE

Smiley a început turneul național #Confesiune, cu primul concert în Galați, unde l-au ascultat aproape 2000 de oameni. În deschidere a cântat Seredinschi, cunoscut pentru participarea la Vocea României.

Concert Smiley - Confesiune la Arenele Romane pe 2 iunie 2018

Spectacolul a avut loc la Sala Sporturilor din Galați, cu casa închisă. Oamenii au cântat și au dansat alături de Smiley și invitații săi.

“A fost un început extraordinar! Publicul a fost minunat! Am reușit să relocăm set-up-ul de la Arenele Române și să începem în forță Turneul la Galați în fața atâtor oameni. Cred că legătură cea mai frumoasă dintre un artist și publicul sau este cea din spectacolele live. Mulțumim, Galați!”, declară Smiley.

Seredinschi, unul dintre cei mai noi artiști HaHaHa Production, a fost cel care a deschis Confesiunea lui Smiley. “Piesa mea de dor” și “Ochii ei” au fost cântate la unison cu publicul prezent la Sala Sporturilor din Galați. Acesta este cunoscut pentru participarea la Vocea României, în echipa Smiley, și a ajuns până în faza galelor live. Imediat după încheierea show-ului a început să lucreze la proiectul personal, alături de Smiley și echipa HaHaHa Production.

Artistul a devenit cunoscut după lansarea primei piese, "Piesa mea de dor", în urmă unui anunț din ziar în care-și caută o fosta iubita, piesă urmată de colaborarea cu JUNO și Dorian – “3D la noapte” și de cel de-al treilea single, "Ochii ei", lansat vara această.

Dorian, și el artist HaHaHa Production, a cântat împreună cu Smiley, cea mai recentă piesă lansată anul acesta, "Aprinde scânteia".

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Pe scena de la Galați a urcat și una dintre cele mai talentate fane ale lui Smiley. Aceasta a avut șansa de a cânta împreună cu artistul piesă “De unde vii la ora asta?”. Câștigătoarea a fost aleasă în urmă unui concurs de karaoke pe piesele lui Smiley de pe albumul “Confesiune”.

Biletele pentru concertele Smiley din Turneul #Confesiune sunt epuizate în cele mai multe ditre orașe.

Turneul Național va continua pe 30 Octombrie 2018 la Iași la Sala Sporturilor, 31 Octombrie 2018 la Bacău, la Teatrul de vara “Radu Beligan”, 5 Noiembrie 2018 la Brașov, la Sala Sporturilor, 7 Noiembrie 2018, la Cluj-Napoca la Sala Polivalentă, 12 Noiembrie 2018, la Pitești la Casa de Cultură a Sindicatelor, 13 Noiembrie 2018 la Craiova la Sala Polivalentă, 14 Noiembrie 2018 la Târgu-Jiu în Sala Sporturilor,15 Noiembrie 2018 la Timișoara, în Sala Sporturilor “Olimpia” și se încheie pe 18 Noiembrie 2018, la Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Citește mai multe despre Smiley
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă "Bohemian Rhapsody" interpretată în 42 de stiluri diferite - VIDEO

Premiera filmului biografic ”Bohemian Rhapsody”, cu Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury, este întâmpinată de Anthony Vincent cu un...

Închide