Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

3 Sud Est, din nou în turneu național

După ce au cucerit publicul cu hituri precum „Stele”, „Cine ești?” și „Dansăm în ploaie”, 3 Sud Est și SE Band încep un nou maraton muzical, un show live emoționant, ce se va desfășura în perioada 23 octombrie – 8 noiembrie 2018 în România.
3 Sud Est

3 Sud Est

Urmărește-ne pe

Băieții își invită fanii într-o călătorie muzicală în timp, din 1998 până în 2018, unde piese ca „Amintiri”, „Liberi”, „Iubire” vor fi cântate la unison în Galați (23 octombrie), Iași (24 octombrie), Botoșani (25 octombrie), Cluj Napoca (31 octombrie), Oradea (1 noiembrie) și Constanța (8 noiembrie). Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului Național de Operă și Operetă “Nae Leonard” (Galați), la Teatrul pentru copii și tineret “Luceafărul” (Iași), Filarmonica Botoșani, Casa de cultură a Studenților (Cluj Napoca), Casa de cultură a sindicatelor (Oradea) și Casa de cultură a sindicatelor (Constanța). Mai multe detalii despre achiziționarea biletelor online puteți afla de aici.

“În cariera noastră ne-am dorit să facem totul memorabil. Vrem că acest turneu să creeze amintiri pentru tot restul vieții și suntem recunoscători pentru tot sprijinul primit. În plus, va pregătim noi surprize și nu în ultimul rând, o nouă piesă”, declară Laurențiu Duță.

Formată din Laurențiu Duță, Viorel Sipos și Mihai Budeanu, legendara trupa 3 Sud Est s-a înființat în anul 1997, iar la scurt timp a lansat single-ul “Ai plecat”, un hit care a cucerit rapid topurile muzicale. Cei trei artiști au fost numiți “Regii muzicii dance”, iar piesele lor au avut un rol important în evoluția muzicii românești. A urmat apoi o lungă istorie muzicală, cu peste 10 albume și zeci de piese lansate.

În 2016, 3 Sud Est lansează “Adio”, iar la finalul anului, în pragul aniversării a 20 de ani de activitate muzicală, după un an plin de concerte, trupa își surprinde fanii și lansează poezia muzicală "Cine ești?", hit care a adunat numeroase reacții pozitive în mediul online și s-a clasat în fruntea topurilor muzicale. În 2017, lansează piesă „Am dat tot”, iar în decembrie, „Stele”, prima piesă de pe albumul „Epic”.

În primăvară anului 2018, după ce a susținut un show “Epic” în orașe precum Craiova, Cluj și Timișoara, 3 Sud Est a continuat seria de concerte peste ocean. Laurențiu Duță, Viorel Sipos și Mihai Budeanu au fost invitați să împărtășească emoția celui mai recent material discografic în Las Vegas, Los Angeles, Sacramento, Montreal, Toronto și Windsor. În mai 2018, 3 Sud Est a lansat „Dansăm în ploaie”.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre 3 Sud Est
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Francesca Tuzzolino, "Adele" de la X Factor România - VIDEO

Francesca Tuzzolino a creat magie pe scena de la X Factor România. Prestația sa de la audiții l-a adus în...

Închide