Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac Ewan McGregor cântând ”Endlessly”Urmărește-l pe Ewan McGregor cântând "Endlessly" de la Muse - VIDEO Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile

Din Centrul Vechi, la X Factor România, Alex Țală o cucerește pe Delia - VIDEO

La audițiile X Factor România difuzate pe 18 septembrie, Delia Matache a fost impresionată de Alex Țală, un tânăr ce cântă în Centrul Vechi din capitală. A studiat pianul, iar asta l-a ajutat să creeze un moment de 4 de DA. Vezi interpretarea piesei "Can’t Help Falling In Love" (Elvis Presley).
Alex Țală în audiții la X Factor România 2018

Alex Țală în audiții la X Factor România 2018 │ FOTO: Antena 1

În vârstă de 21 de ani, Alex Țală face muzică de la 5 ani, fiind îndrumat de părinții săi. Până la finele liceului se vedea un pianist concertist. Ulterior a fost atras de cântările în stradă, care îi aduc bani, dar mai ales energia pozitivă și libertatea de care are nevoie. "Concertele" sale atrag în jur de 30 de spectatori ambulanți, cadrul în care se simte cel mai bine.

Chiar dacă i-a ratat cântările stradale din Centrul Vechi, Delia s-a declarat încântată de interpretarea lui la X Factor. În timp ce familia sa era în concediu, Alex a mers la audițiile sezonului al optulea. A cântat un cover după Elvis Presley - "Can’t Help Falling In Love", acompaniindu-se singur la pian.

Cântăreața l-a recrutat imediat în trupa ei. "Te muți aici la X Factor (...) te iau la mine în trupă, ești foarte bun, ești un artist! (...) A fost absolut minunat ce ai făcut, ești printre puținii artiști pe care i-am văzut aici pe scenă", a reacționat Delia Matache.

Momentul lui Alex Țală i-a convins pe toți cei patru jurați să îi acorde câte un "DA". "Vreau să te aud și pe o scenă și cred că asta este scena ta, baftă!", i-a adresat Horia Brenciu. "Ai un timbru superb, ești jovial, ești senzațional!", a adăugat el.

"În câteva luni, cu un pic de efort și câteva sfaturi utile și practice, poți fi mult mai bun, nu în centrul vechi, ci aici! Ai un DA din partea mea", l-a încurajat Carla's Dreams. La rândul lui, Ștefan Bănică i-a promis că dacă va ajunge prin Centrul Vechi, va fi cel de-al 31-lea lui spectator: "O să vin să te aplaud!"

Urmărește-l pe Alex Țală la audițiile X Factor România 2018 - "Can’t Help Falling In Love" (Elvis Presley)

Citește mai multe despre Alex ȚalăDelia Matache
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Doom metal olandez la Rockstadt Extreme Fest 2019

Cunoscuta trupă olandeză Asphyx va concerta la Rockstadt Extreme Fest 2019. Evenimentul va avea loc în perioada 1-4 august, la...

Închide