Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

X Factor 2018: Raluca Răducanu, fata cu vioara care l-a făcut pe Carla's Dreams să spună "Da" pe nerăsuflate - VIDEO

Raluca Răducanu a fost senzația celei de-a doua zile de audiții la X Factor 2018. Absolventă a Universității Naționale de Muzică din București, tânăra a imprimat o cu totul altă emoție piesei ”Every Breath You Take”, făcându-l pe Carla's Dreams să spună ”Da” după doar câteva secunde de la începerea momentului live.

Publicat

pe

Raluca Răducanu în audiții la X Factor 2018
Raluca Răducanu în audiții la X Factor 2018 │ FOTO: Antena 1 a1.ro

După un debut de sezon în forță, ce le-a adus în fața publicului pe Cheche și pe Daniela Matei, audițiile X Factor 2018 au continuat duminică seară cu un nou moment de senzație. Raluca Răducanu, o tânără de 26 de ani din București, s-a prezentat în fața juriului cu o versiune jazzy-soul a piesei rock ”Every Breath You Take”, cântate în original de trupa The Police. Concurenta a interpretat melodia atât vocal, cât și la vioară, obținând de la Carla's Dreams doi de "Da" după doar primele cuvinte rostite.

”Răspunsul meu e "Da". Doi de "Da"”, a exclamat Carla's Dreams.

Din culise, Mihai Bendeac a apreciat și el momentul, reacționând la fel de repede ca și Carla's Dreams.

”Vai, cât de frumos”, a declarat impresionat Bendeac.

Raluca Răducanu este absolventă a Universității Naționale de Muzică din București, secția de vioară-interpretare. Tânăra are în plan lansarea unui proiect muzical, venind la X Factor pentru a pune bazele unui debut.

Artista a mărturisit că visul de a cânta la vioară a fost al tatălui ei, care a murit în urmă cu câțiva ani.

”Cântatul a fost o pasiune de a mea, încă de când eram copil. Dar tatăl meu, cel care mi-a inițiat pașii pe acest drum, și-a dorit să ajung la Filarmonică, pe un post de instrumentist violonist. Pe tata l-am pierdut în anul doi de facultate. Lui îi datorez tot ce sunt astăzi. Nu a apucat să mă audă cântând, dar sper să mă asculte în seara aceasta și să îmi trimită un semn”, a declarat Raluca Răducanu la X Factor.

Așa cum era de așteptat, Raluca a primit în final patru de ”Da”, calificându-se în etapa următoare.

VIDEO: Raluca Răducanu cântă ”Every Breath You Take” la X Factor 2018

X Factor este o competiție televizată care își propune să găsească noi talente muzicale vocale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell. Tot în această toamnă, revine pe micile ecrane și Vocea României. Show-ul concurent are un juriu diferit: Irina Rimes și Andra preiau scaunele rotative de la Adrian Despot și Loredana.

Comentează

Trending