Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

X Factor 2018: Raluca Răducanu, fata cu vioara care l-a făcut pe Carla's Dreams să spună "Da" pe nerăsuflate - VIDEO

Raluca Răducanu a fost senzația celei de-a doua zile de audiții la X Factor 2018. Absolventă a Universității Naționale de Muzică din București, tânăra a imprimat o cu totul altă emoție piesei ”Every Breath You Take”, făcându-l pe Carla's Dreams să spună ”Da” după doar câteva secunde de la începerea momentului live.
Raluca Răducanu în audiții la X Factor 2018

Raluca Răducanu în audiții la X Factor 2018 (foto: Antena 1)

După un debut de sezon în forță, ce le-a adus în fața publicului pe Cheche și pe Daniela Matei, audițiile X Factor 2018 au continuat duminică seară cu un nou moment de senzație. Raluca Răducanu, o tânără de 26 de ani din București, s-a prezentat în fața juriului cu o versiune jazzy-soul a piesei rock ”Every Breath You Take”, cântate în original de trupa The Police. Concurenta a interpretat melodia atât vocal, cât și la vioară, obținând de la Carla's Dreams doi de "Da" după doar primele cuvinte rostite.

”Răspunsul meu e "Da". Doi de "Da"”, a exclamat Carla's Dreams.

Din culise, Mihai Bendeac a apreciat și el momentul, reacționând la fel de repede ca și Carla's Dreams.

”Vai, cât de frumos”, a declarat impresionat Bendeac.

Raluca Răducanu este absolventă a Universității Naționale de Muzică din București, secția de vioară-interpretare. Tânăra are în plan lansarea unui proiect muzical, venind la X Factor pentru a pune bazele unui debut.

Artista a mărturisit că visul de a cânta la vioară a fost al tatălui ei, care a murit în urmă cu câțiva ani.

”Cântatul a fost o pasiune de a mea, încă de când eram copil. Dar tatăl meu, cel care mi-a inițiat pașii pe acest drum, și-a dorit să ajung la Filarmonică, pe un post de instrumentist violonist. Pe tata l-am pierdut în anul doi de facultate. Lui îi datorez tot ce sunt astăzi. Nu a apucat să mă audă cântând, dar sper să mă asculte în seara aceasta și să îmi trimită un semn”, a declarat Raluca Răducanu la X Factor.

Așa cum era de așteptat, Raluca a primit în final patru de ”Da”, calificându-se în etapa următoare.

VIDEO: Raluca Răducanu cântă ”Every Breath You Take” la X Factor 2018

X Factor este o competiție televizată care își propune să găsească noi talente muzicale vocale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell. Tot în această toamnă, revine pe micile ecrane și Vocea României. Show-ul concurent are un juriu diferit: Irina Rimes și Andra preiau scaunele rotative de la Adrian Despot și Loredana.

Citește mai multe despre Raluca Răducanu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bono şi-a pierdut vocea în timpul unui concert U2 din Germania

Celebra formaţie irlandeză U2 a fost nevoită să îşi anuleze un concert în Berlin în weekendul ce tocmai s-a încheiat....

Închide