Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Tudor Chirilă intuiește o voce de finală în audițiile pe nevăzute - VIDEO

Alma Boiangiu a urcat pe scenă în cea de-a treia seară a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României. Concurenta a creat un moment remarcabil interpretând piesa "Wonderwall". Tudor Chirilă a reacționat imediat, vezi momentul.
Alma Boiangiu în audiții la Vocea României 2018

Alma Boiangiu în audiții la Vocea României 2018 (foto: ProTV)

Cel de-al treilea episod de audiții de la Vocea României ne-a adus-o în atenție pe Alma Boiangiu, o fostă concurentă de la "Românii au talent". Are 26 de ani, este actriță, cântă la pian, chitară și vocal. Consideră că atunci când este pe scenă, totul este despre public. A participat la numeroase concursuri de interpretare vocală şi instrumentală, obţinând premii atât în România, cât şi în străinătate.

Participând la prima ediție "Românii au talent", Alma a ajuns până în semifinale, cucerind jurații și publicul prin vocea sa. Tânăra a câștigat Marele Premiu al emisiunii "8 într-o barcă" (reeditarea emisiunii " Şcoala vedetelor").

Alma Boiangiu a cântat în concerte alături de Paula Seling şi Mihai Trăistariu, fiind apreciată pentru timbrul cald şi inflexiunile vocale personale. Alma compune piese, muzică de film şi se acompaniază la chitară şi pian, interpretând într-un stil aparte, piese din repertoriul de folk american, pop-rock şi jazz.

La Vocea României 2018, Alma și chitara ei ne-au transmis emoție cu piesa celor de la Oasis, "Wonderwall". Interpretarea a întors trei scaune: Irina, Tudor și Smiley.

"Parcă am reînviat. Se simte un vibe când vine cineva pe scenă și ridică sala-n picioare la propriu. Am simțit un fel de Amy Winehouse, Alanis Morissette, puțin Texas, puțin Sheryl Crow, puțin Beth Hart, ai foarte, foarte multe în zona asta și îți mulțumesc", a spus Tudor

"N-aș putea să spun că am talente de actor sau de regizor, dar pot să spun că am talent de antrenor și mi-ar plăcea foarte tare să-ți fiu antrenor în această ediție a Vocii României", a comentat Smiley.

"Să știi că eu nu neapărat am auzit pe cineva în vocea ta, eu te-am auzit pe tine. Tu, artistul de pe scenă, și mi-a plăcut foarte mult că ai individualitate în voce, și după asta m-am întors și te-am văzut cu chitara și mi-am imaginat, așa, un moment. Tu la chitară cu ditamai ambitusul pe care îl ai, eu cu emoția la pian. Putem să creăm momente foarte interesante împreună. Și pentru asta trebuie să vii în echipa mea", a avut de spus Irina

Tudor Chirilă a adăugat:

"Eu nu-mi permit să spun că <<trebuie>> să vii-n echipa mea. Nimic nu <<trebuie>> în viață. Tu ai o voce de finală, dar în acest concurs, este foarte important, de foarte multe ori și cei mai buni concurenți cad. Și cineva trebuie să vrea mai mult în momentele alea decât vor ei. Și eu de aia sunt în scaunul ăsta. Ca atunci când tu cazi, să vreau mai mult decât tine. Cineva trebuie să vrea mai mult decât tine. Și, de fapt, ăsta e și rolul unui antrenor sau unui regizor".

Alma Boiangiu și-a ascultat inima, iar după pledoariile juraților, aceasta i-a spus să meargă în echipa lui Tudor. Află mai multe despre concurenții aleși în cel de-al treilea episod de audiții de la Vocea României.

Citește mai multe despre Alma BoiangiuTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vanotek X Slider & Magnit lansează "My Day" (feat. Mikayla)

În colaborare cu DJ-ii din Rusia, Slider & Magnit, Vanotek lansează „My Day” (feat. Mikayla). Mai multe detalii puteți afla...

Închide