Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Kimbra
Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence

Vocea României 2018: Claudia Negruț întoarce lupta antrenorilor cu susul în jos

Claudia Negruț din Timișoara este cea de-a treia concurentă din echipa Andrei la Vocea României 2018. Ea intrat în concurs cu interpretarea melodiei "Upside Down" (Paloma Faith).

Claudia Negruț (Vocea României 2018) (foto: ProTV)

Unii concurenți vin fixați pe alegerea unui anumit antrenor, alții iau decizia cu greu în funcție de scaunele întoarse. Nu fost cazul Claudiei Negruț din Timișoara, care pur și simplu, a ales-o pe Andra sub emoția momentului. "Ai o voce faină de tot. Ești minunată, sper să mă alegi pe mine!", a fost suficient să spună noua antrenoare de la Vocea României.

Cel de-al treilea episod din audițiile din 2018 a început cu mai mult joc din partea juraților, cu implicarea publicului, ba chiar cu traduceri simultane în engleză, atunci când un concurent taie din momentul și savoarea bătăliei între antrenori. Claudia Negruț i-a întors pe Smiley, Andra și Irina. S-a grăbit cu decizia, lăsându-l pe Smiley cu ochii în soare:

"Îmi pare foarte rău că nu am apucat să spun nimic. Mă simt ca la liceu, când încercam să cuceresc o fată și până când să încep, mi-o luat deja altul. Doar că de data asta mi-a luat-o alta... Îmi pare foarte rău că ai ales-o pe Andra, măcar dacă aveam și eu o șansă", a declarat Smiley.

Claudia Negruț este din Timișoara și cântă coveruri într-o formație cu soțul ei. A intrat în concurs cu interpretarea melodiei "Upside Down" (din 2009, de pe albumul de debut al lui Paloma Faith).

"A fost o alegere de moment, am uitat că ar fi fost frumos să ascult ce vor să spună", a conștientizat concurenta în backstage. Claudia este a treia intrare în echipa Andrei, după Sara Chiavegato și Claudia Popina. Diana Strat o va urma în cadrul aceluiași episod de audiții.

Citește mai multe despre AndraClaudia Negruț
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eric Clapton lansează un album de Crăciun

Eric Clapton anunță lansarea primului album de studio dedicat în întregime perioadei sărbătorilor de iarnă, „Happy Xmas”, programată pentru 12...

Închide