Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Publicul ARTmania Festival 2019Un festival de muzică rock are loc în Wisconsin, "Herd Immunity Fest" a fost denumirea inițială a evenimentului Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii

VIDEO: Metallica ne oferă un live dintr-un concert din '91, la 30 de ani de "...And Justice for All"

Metallica alimentează nostalgia fanilor cu un live filmat în 1991, în cadrul unui concert din Anglia. Clipul marchează aniversarea a 30 de ani de la lansarea albumului ”...And Justice for All”, eveniment ce va fi sărbătorit și printr-o reeditare a discului.
Metallica

Metallica (foto: Ross Halfin Photography)

Metallica ne reamintește cum suna formația live în urmă cu 27 de ani lansând un clip înregistrat în cadrul Monsters of Rock Festival din Donington, Anglia. La momentul respectiv, basistul formației era Jason Newsted, acesta înlocuindu-l pe Cliff Burton după moartea sa.

Filmat pe 17 august 1991, live-ul din Donington ne este prezentat într-un moment aniversar. Se împlinesc nu mai puțin de 30 de ani de la apariția discului "...And Justice for All", cel de-al 4-lea album de studio al trupei Metallica. Pe acest material se regăsește epica baladă ”One”, pentru care a fost filmat primul videoclip Metallica, tot această piesă aducând trupei și primul premiu Grammy, în categoria Best Metal Performance.

Cei 30 de ani de "...And Justice for All" vor fi sărbătoriți de Metallica și prin lansarea unor ediții extinse și deluxe ale albumului, care vor include înregistrări nelansate, demo-uri, mixaje neprelucrate, video-uri live, interviuri și poze ce nu mai fost prezentate publicului până acum.

Întregul album a fost remasterizat și adus la ultimele standarde, calitatea sunetului fiind revizuită de Greg Fidelman. Edițiile aniversare ale discului vor fi disponibile în multiple versiuni digitale și fizice. Cei care precomandă oricare dintre configurațiile edițiilor standard vor putea descărca automat versiunea remasterizată a piesei “Dyers Eve”, iar cei care precomandă variantele extinsă sau deluxe vor putea asculta “Eye of the Beholder” înregistrată live la Hammersmith Odeon în 1988.

VIDEO: Metallica - ”Harvester of Sorrow” (August 17, 1991 - Donington, England)

Edițiile aniversare ale albumului ”...And Justice for All” vor fi puse oficial în vânzare pe 2 noiembrie. Pentru a oferi fanilor o prezentare cât mai detaliată a pachetului deluxe, Kirk Hammett a filmat un clip de unboxing, pe care îl puteți urmări mai jos.

Unboxing Video cu Kirk Hammett: ”...And Justice for All” (Deluxe Box Set)

Recent, membrii trupei Metallica s-au alăturat campaniei "I'm Listening" ("Eu te ascult"), prin care invită publicul la o discuție deschisă pe tema sănătății psihice. Rockerii ne încurajează să vorbim cu un medic dacă ne simțim deprimați, amintindu-ne că este o problemă foarte comună, de care nu trebuie să ne fie rușine.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Metallica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
S-au pus în vânzare biletele la Lenny Kravitz - VEZI PREȚURI

Biletele pentru concertul Lenny Kravitz de la Cluj Napoca din primăvara anului viitor s-au pus deja în vânzare. Mai multe...

Închide