Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Tom Odell concertează în februarie la Arenele Romane

Artistul britanic Tom Odell va reveni în România pe 16 februarie 2019. Evenimentul va avea loc în București, la Arenele Romane (cort încălzit).

Publicat

pe

Tom Odell
Tom Odell

După concertul din 2014 de la Summer Well Festival, show-ul din 2015 de la Untold și recitalul din 2017 de la AWAKE, Tom Odell revine în România pentru a concerta la Arenele Romane din București. Artistul britanic va promova cel mai recent album, "Jubilee Road", de pe care au fost extrase deja piesele ”If You Wanna Love Somebody” și ”Half As Good As You” ft. Alice Merton.

”Sunt foarte mândru de acest album, și după 10 ani de susținut concerte și compus piese în mod obsesiv, simt că acesta este materialul pe care m-am străduit să-l fac dintotdeauna. Trebuia doar să găsesc acea casă în care să-l înregistrez. (...) Acesta este începutul unei noi ere și se numește "Jubilee Road"”, a declarat Tom Odell.

Tom Odell a început să compună muzică încă de dinainte de a învăța să scrie versuri. Într-un interviu acordat pentru Glamour Magazine, artistul britanic a mărturisit că primele sale "piese" s-au desprins de clapele unei orgi Casio când avea doar 9 ani.

Pianul nu i-a pus, așadar, probleme lui Tom Odell, având experiență acumulată chiar din copilărie, însă vocea nu a fost întotdeauna la nivelul părții instrumentale. Cântărețul a întâmpinat ceva dificultăți în perfecționarea interpretării vocale, ajungându-se în final la un timbru ce transmite prin imperfecțiunea sa extrem de multă sensibilitate.

Cariera britanicului a început în 2012, când a captat atenția publicului lansând piesa ”Another Love”. Albumul de debut “Long Way Down” a apărut câteva luni mai târziu, în 2013, debutând pe prima poziție în topul discurilor din Regatul Unit. Materialul a fost bine primit și la nivel internațional, plasându-se pe primele locuri în mai multe topuri din Europa și Asia.

Cel de-al doilea album de studio, “Wrong Crowd”, a apărut în iunie 2016 și a inclus single-uri precum ”Here I Am” și ”Silhouette”.

De-a lungul anilor, tânărul artist britanic a urcat pe scena unor festivaluri mari precum Glastonbury, T in the Park, Pinkpop, Untold, Awake, Exit Festival și Lowlands.

Prețuri bilete la concertul Tom Odell de la Arene:

  • Earlybird (primele 200 de bilete din fiecare categorie):
    • 99 lei - Acces General
    • 159 lei - Golden Circle (în fața scenei)
  • Presale:
    • 119 lei - Acces General
    • 189 lei - Golden Circle (în fața scenei)
  • În ziua concertului:
    • 130 lei - Acces General
    • 200 lei - Golden Circle (în fața scenei)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 16 februarie 2019

Tom Odell

Loc
Arenele Romane
Comentează

Trending