Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Tom Odell concertează în februarie la Arenele Romane

Artistul britanic Tom Odell va reveni în România pe 16 februarie 2019. Evenimentul va avea loc în București, la Arenele Romane (cort încălzit).

Publicat

pe

Tom Odell
Tom Odell

După concertul din 2014 de la Summer Well Festival, show-ul din 2015 de la Untold și recitalul din 2017 de la AWAKE, Tom Odell revine în România pentru a concerta la Arenele Romane din București. Artistul britanic va promova cel mai recent album, "Jubilee Road", de pe care au fost extrase deja piesele ”If You Wanna Love Somebody” și ”Half As Good As You” ft. Alice Merton.

”Sunt foarte mândru de acest album, și după 10 ani de susținut concerte și compus piese în mod obsesiv, simt că acesta este materialul pe care m-am străduit să-l fac dintotdeauna. Trebuia doar să găsesc acea casă în care să-l înregistrez. (...) Acesta este începutul unei noi ere și se numește "Jubilee Road"”, a declarat Tom Odell.

Tom Odell a început să compună muzică încă de dinainte de a învăța să scrie versuri. Într-un interviu acordat pentru Glamour Magazine, artistul britanic a mărturisit că primele sale "piese" s-au desprins de clapele unei orgi Casio când avea doar 9 ani.

Pianul nu i-a pus, așadar, probleme lui Tom Odell, având experiență acumulată chiar din copilărie, însă vocea nu a fost întotdeauna la nivelul părții instrumentale. Cântărețul a întâmpinat ceva dificultăți în perfecționarea interpretării vocale, ajungându-se în final la un timbru ce transmite prin imperfecțiunea sa extrem de multă sensibilitate.

Cariera britanicului a început în 2012, când a captat atenția publicului lansând piesa ”Another Love”. Albumul de debut “Long Way Down” a apărut câteva luni mai târziu, în 2013, debutând pe prima poziție în topul discurilor din Regatul Unit. Materialul a fost bine primit și la nivel internațional, plasându-se pe primele locuri în mai multe topuri din Europa și Asia.

Cel de-al doilea album de studio, “Wrong Crowd”, a apărut în iunie 2016 și a inclus single-uri precum ”Here I Am” și ”Silhouette”.

De-a lungul anilor, tânărul artist britanic a urcat pe scena unor festivaluri mari precum Glastonbury, T in the Park, Pinkpop, Untold, Awake, Exit Festival și Lowlands.

Prețuri bilete la concertul Tom Odell de la Arene:

 • Earlybird (primele 200 de bilete din fiecare categorie):
  • 99 lei - Acces General
  • 159 lei - Golden Circle (în fața scenei)
 • Presale:
  • 119 lei - Acces General
  • 189 lei - Golden Circle (în fața scenei)
 • În ziua concertului:
  • 130 lei - Acces General
  • 200 lei - Golden Circle (în fața scenei)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 16 februarie 2019

Tom Odell

Loc
Arenele Romane
PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

WE ARE ONE îi aduce pe Armin van Buuren, Tom Odell și Jamala la București

WE ARE ONE, cel mai mare concert caritabil din România pentru sprijinirea poporului ucrainean, are noi artiști confirmați în lineup. Armin van Buuren, Tom Odell și Jamala, artista ucraineană care a câștigat Eurovision în 2016, vor concerta pe Arena Națională alături de Andra, Grasu XXL, Irina Rimes și celelalte nume locale deja anunțate.

Publicat

pe

Armin Van Buuren
Armin Van Buuren │ FOTO: Captură YouTube

Pe 12 martie, artiști din România și din afara țării concertează în cadrul evenimentului caritabil WE ARE ONE, ce va avea loc pe Arena Națională. Lineup-ul tocmai a fost completat cu primii artiști internaționali, Armin van Buuren, Tom Odell și Jamala confirmând prezența la București.

Armin van Buuren, Tom Odell și Jamala urcă pe scena evenimentului WE ARE ONE

Unul dintre cei mai iubiți DJi la nivel mondial, Armin van Buuren, vine sâmbătă, 12 martie, în București, pentru WE ARE ONE. Artistul este extrem de apropiat de români și a acceptat cu empatie și bucurie invitația de a fi alături de fanii lui din România, pentru a sprijini împreună ucrainenii care trec în această perioadă prin momente dificile.

Tom Odell, artistul care semnează celebra piesa "Another Love", imnul celor care protestează pașnic pentru pace zilele aceasta în întreaga lume, va cânta sâmbătă pe Arena Națională și va transmite un mesaj de unitate și iubire.

Jamala, artista de origine ucraineană și câștigătoarea concursului Eurovision 2016 cu piesa "1944", vine la WE ARE ONE. În acest moment, România este noua ei casă, fiind refugiată, alături de alte sute de mii de persoane care zilnic își părăsesc țara pentru a-și salva viețile. Ea va avea un moment special pe 12 martie în cadrul evenimentului, pentru a fi alături de poporul său.

Ce alți artiști au fost confirmați în lineup-ul WE ARE ONE

Andra, Antonia, Carla’s Dreams, Grasu XXL, Guess Who, Horia Brenciu, INNA, Irina Rimes, Spike și Vama. Alți artiști locali și internaționali vor fi anunțați în curând.

Bilete concert We Are ONE la Arena Națională

 • 74,99 lei - Acces Gazon (oferă acces pe gazonul Arenei Naționale, chiar în fața artiștilor tăi preferați)
 • 49,99 lei - Acces tribune / peluză (oferă acces în tribunele & peluza Arenei Naționale, cu vedere panoramică asupra evenimentului)
 • *fiecare bilet la eveniment reprezintă donația pentru susținerea ucrainenilor.

Evenimentul va fi prezentat de Andreea Esca și Andi Moisescu. Banii obținuți în urma evenimentului vor fi donați către Crucea Roșie Română. De asemenea, pentru a putea susține cât mai mult poporul ucrainean, pot fi făcute donații către Crucea Roșie Română, în conturile organizației sau prin SMS, la 8825, cu textul "ONE".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending