Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Toboșarul trupei Septicflesh vine în România cu un show special la tobe

Toboșarul trupei Septicflesh, Kerim “KRIMH” Lechner, va susține pe 25 noiembrie primul său concert solo. Acesta va avea loc în cadrul DrumStage Winter Groove din Club Quantic, unde au mai fost confirmați și Adrian Tăbăcaru (ex: Taine) și Alex Hălmăgean (Days of Confusion, The Dignity Complex).
Kerim “KRIMH” Lechner

Kerim “KRIMH” Lechner (foto: Marie Idlin)

Urmărește-ne pe

Ediția din acest an a DrumStage Winter Groove va fi una aniversară, cu un headliner cu totul și cu totul special, venit din rândul doamnelor. Numele ei va fi dezvăluit în curând.

Kerim Lechner, toboșar de la 14 ani

Kerim Lechner este un toboșar austriac care a început să cânte la tobe la vârsta de 14 ani, cariera sa debutând în anul 2010. În momentul de față este toboșarul trupei grecești de symphonic death metal Septicflesh.

Kerim este cunoscut pentru numeroasele sale colaborări cu trupe importante, precum Decapitated, Behemoth, Vesania și Harakiri For The Sky. Pe lângă munca în cadrul trupelor, a lansat și 3 albume solo: "Explore (2013), "Krimhera" (2014) și ”Gedankenkarussell” (2017).

Adrian Tăbăcaru, toboșar, producător și instrumentist de studio

Absolvent de Master al Universității de muzică din București, Adrian este recunoscut ca toboșar, producător și compozitor pentru formațiile Taine și Souptrip. De asemenea, este colaborator al artistului de muzică electronică „YVAT”, în același timp fiind cunoscut și ca producător și instrumentist de studio pentru diferiți artiști români.

Adrian a reprezentat România la Warsaw Drum Festival 2017, iar de-a lungul timpului, acesta a colaborat cu mai mulți artiști bine cunoscuți in România și Israel, precum Adrian Buciu-flaut, Mandela Gajol-flaut, Andreea Timiras-cello, Tom Brandus-pian, Petre Iftimie-chitară, Andrei Popa-chitară, Dragoș Crețu-voce si Itamar Meir-didgeridoo.

Alex Hălmăgean, toboșar activ pe scena underground

Alex și-a început activitatea ca toboșar la vârsta de 18 ani, în momentul de față fiind foarte activ pe scena underground din România, regăsindu-l în trupe precum: Days of Confusion, The Dignity Complex, Kwalia, Black Water.

Citește mai multe despre Kerim LechnerSepticFlesh
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Frances Bean Cobain a publicat un preview al unei piese noi - VIDEO

Frances Bean Cobain a compus o nouă piesă. După teaser-ul publicat în iunie, fiica regretatului solist Nirvana revine cu un...

Închide