Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Fără mustață și în travesti, Romică Țociu a câștigat prima emisiune "Te cunosc de undeva!" - Sezonul 13 - VIDEO

Romică Țociu și-a dat jos mustața și a cântat în travesti în debutul sezonului 13 la "Te cunosc de undeva!", câștigând primul concurs de transformări. Vezi interpretarea lui și a celorlați concurenți, precum Barbara Isasi (Rihanna) și Connect-R (Maluma).
Romică Țociu a fost Romica Puceanu la Te Cunosc de Undeva!, emisiunea din 8 septembrie 2018

Romică Țociu a fost Romica Puceanu la Te Cunosc de Undeva!, emisiunea din 8 septembrie 2018 (foto: Antena 1)

Cel de-al 13-lea sezon "Te cunosc de undeva!" a început sâmbătă seara la Antena 1, cu o schimbare în juriu și noi concurenți: Connect-R, Mihai Trăistariu, Romică Țociu, Alin Gheorghișan, Raluka, Ana Baniciu, Alexandra Velniciuc, Carmen Rădulescu, Barbara Isasi - solista trupei Mandinga și Jean de la Craiova. Actorul Cristi Iacob îl înlocuiește pe Andrei Araditz în juriul emisiunii, alăturându-se celorlalți trei: Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Aurelian Temișan.

Clasamentul primei emisiuni "Te cunosc de undeva!" - Sezonul 13

 • Romică Țociu / Romica Puceanu (Aseară la poarta mea) - 61 de puncte
 • Barbara Isasi / Rihanna (Bich Better Have My Money) - 52 de puncte
 • Raluka & Ana Baniciu / Ottawan (D.I.S.C.O.) - 46 de puncte
 • Mihai Trăistariu / Lou Bega (Tricky, tricky) - 39 de puncte
 • Connect-R / Maluma (El Préstamo) - 32 de puncte
 • Carmen Rădulescu / Doris Day (Dream a little dream of me) - 31 de puncte
 • Alexandra Velniciuc / Laura Stoica (Nicio stea) - 30 de puncte
 • Alin Gheorghișan / Whitney Houston (Queen of the night) - 30 de puncte
 • Jean de la Craiova / Ionuț Galani (Opa, nina) - 30 de puncte

Romică Țociu a fost Romica Puceanu la "Te cunosc de undeva!"

Actorul Romică Țociu și-a dat jos emblematica mustață pentru a putea intra în rolul Romicăi Puceanu. Din hainele interpretei de muzică lăutărească, Romică/Romica a interpretat cântecul "Aseară la poarta mea". Momentul a fost apreciat de atât de juriu cât și de contra concurenții săi, 5 din 8 oferindu-i punctele: Connect-R, Alin Gheorghișan, Raluka & Ana Baniciu, Carmen Rădulescu, Mihai Trăistariu. Romică Țociu a obținut astfel, cel mai mare punctaj al serii.

Barbara Isasi de la Mandinga a ocupat locul secund la "Te cunosc de undeva!"

În prima ei ipostază de concurentă, Barbara Isasi a interpretat-o pe Rihanna, scăpând pentru moment de temerea ei de cânta muzică populară. Cântăreața spaniolă a făcut show cu melodia "Bich Better Have My Money", momentul putând fi urmărit mai jos. Barbara a venit în trupa Mandinga în martie 2016, iar anul acesta a cântat în deschidere pentru Maluma la Romexpo, de unde avem această galerie de poze.

Connect-R a fost Maluma la "Te cunosc de undeva!"

Maluma a fost prezent în platoul "Te cunosc de undeva!" în interpretarea lui Connect-R, cu piesa "El Préstamo". Coregrafia lui a amintit de jaful din videoclipul columbianului, iar piesa a ridicat-o la dans inclusiv pe Andreea Bălan. Cum concurenții au posibilitatea de a oferi câte 5 puncte unui contracandidat, rolul lui Connect-R a impresionat-o pe Barbara Isasi, vorbitoare nativă de spaniolă.

Raluka și Ana Baniciu au revenit și concurează ca duo la "Te cunosc de undeva!", ele aducându-i pe scenă pe cei de la Ottawan cu "D.I.S.C.O", în lumina reflectoarelor anilor 80. Raluka a fost solista principală, Ana Baniciu venind cu replicile recundare.

Mihai Trăistariu și-a început colaborarea cu "Te cunosc de undeva!" cu un rol atipic pentru el. A fost Lou Bega și a interpretat melodia "Tricky, tricky".

Coregrafiile noului sezon sunt susținute pe scenă de baletul condus de Dana Luca (Furnica) - Furnix Team. Gianina Corondan prezintă detalii din culise, cu replici din cabinele artiștilor, din spatele scenei și de la repetiții.

În urma învârtirii ruletei, următoarea ediție "Te cunosc de undeva!" va aduce următoarele transformări:

 • Jean de la Craiova: Corina Chiriac
 • Alin Gheorghișan: Willy William
 • Alexandra Velniciuc: Camila Cabello
 • Carmen Rădulescu: Diana Ross
 • Connect-R: Gabriel Cotabiță
 • Mihai Trăistariu: Maria Callas
 • Raluka & Ana Baniciu: Stevie Wonder & Ariana Grande
 • Barbara Isasi: Eagle-Eye Cherry
 • Romică Țociu: Joe Dassin

Citește mai multe despre Ana BaniciuAndreea BalanAurelian TemișanBarbara IsasiConnect-RMihai TrăistariuOzana BarabanceaRalukaRomică Țociu
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Burt Reynolds a încetat din viaţă la 82 de ani; Legenda din "Boogie Nights" rămâne în istorie

Încă o vedetă din lumea cinematografiei s-a stins în această săptămână, unul dintre acei bărbaţi adevăraţi de pe ecran, dar...

Închide