Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Fără mustață și în travesti, Romică Țociu a câștigat prima emisiune "Te cunosc de undeva!" - Sezonul 13 - VIDEO

Romică Țociu și-a dat jos mustața și a cântat în travesti în debutul sezonului 13 la "Te cunosc de undeva!", câștigând primul concurs de transformări. Vezi interpretarea lui și a celorlați concurenți, precum Barbara Isasi (Rihanna) și Connect-R (Maluma).

Publicat

pe

Romică Țociu a fost Romica Puceanu la Te Cunosc de Undeva!, emisiunea din 8 septembrie 2018
Romică Țociu a fost Romica Puceanu la Te Cunosc de Undeva!, emisiunea din 8 septembrie 2018 │ FOTO: Antena 1

Cel de-al 13-lea sezon "Te cunosc de undeva!" a început sâmbătă seara la Antena 1, cu o schimbare în juriu și noi concurenți: Connect-R, Mihai Trăistariu, Romică Țociu, Alin Gheorghișan, Raluka, Ana Baniciu, Alexandra Velniciuc, Carmen Rădulescu, Barbara Isasi - solista trupei Mandinga și Jean de la Craiova. Actorul Cristi Iacob îl înlocuiește pe Andrei Araditz în juriul emisiunii, alăturându-se celorlalți trei: Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Aurelian Temișan.

Clasamentul primei emisiuni "Te cunosc de undeva!" - Sezonul 13

 • Romică Țociu / Romica Puceanu (Aseară la poarta mea) - 61 de puncte
 • Barbara Isasi / Rihanna (Bich Better Have My Money) - 52 de puncte
 • Raluka & Ana Baniciu / Ottawan (D.I.S.C.O.) - 46 de puncte
 • Mihai Trăistariu / Lou Bega (Tricky, tricky) - 39 de puncte
 • Connect-R / Maluma (El Préstamo) - 32 de puncte
 • Carmen Rădulescu / Doris Day (Dream a little dream of me) - 31 de puncte
 • Alexandra Velniciuc / Laura Stoica (Nicio stea) - 30 de puncte
 • Alin Gheorghișan / Whitney Houston (Queen of the night) - 30 de puncte
 • Jean de la Craiova / Ionuț Galani (Opa, nina) - 30 de puncte

Romică Țociu a fost Romica Puceanu la "Te cunosc de undeva!"

Actorul Romică Țociu și-a dat jos emblematica mustață pentru a putea intra în rolul Romicăi Puceanu. Din hainele interpretei de muzică lăutărească, Romică/Romica a interpretat cântecul "Aseară la poarta mea". Momentul a fost apreciat de atât de juriu cât și de contra concurenții săi, 5 din 8 oferindu-i punctele: Connect-R, Alin Gheorghișan, Raluka & Ana Baniciu, Carmen Rădulescu, Mihai Trăistariu. Romică Țociu a obținut astfel, cel mai mare punctaj al serii.

Barbara Isasi de la Mandinga a ocupat locul secund la "Te cunosc de undeva!"

În prima ei ipostază de concurentă, Barbara Isasi a interpretat-o pe Rihanna, scăpând pentru moment de temerea ei de cânta muzică populară. Cântăreața spaniolă a făcut show cu melodia "Bich Better Have My Money", momentul putând fi urmărit mai jos. Barbara a venit în trupa Mandinga în martie 2016, iar anul acesta a cântat în deschidere pentru Maluma la Romexpo, de unde avem această galerie de poze.

Connect-R a fost Maluma la "Te cunosc de undeva!"

Maluma a fost prezent în platoul "Te cunosc de undeva!" în interpretarea lui Connect-R, cu piesa "El Préstamo". Coregrafia lui a amintit de jaful din videoclipul columbianului, iar piesa a ridicat-o la dans inclusiv pe Andreea Bălan. Cum concurenții au posibilitatea de a oferi câte 5 puncte unui contracandidat, rolul lui Connect-R a impresionat-o pe Barbara Isasi, vorbitoare nativă de spaniolă.

Raluka și Ana Baniciu au revenit și concurează ca duo la "Te cunosc de undeva!", ele aducându-i pe scenă pe cei de la Ottawan cu "D.I.S.C.O", în lumina reflectoarelor anilor 80. Raluka a fost solista principală, Ana Baniciu venind cu replicile recundare.

Mihai Trăistariu și-a început colaborarea cu "Te cunosc de undeva!" cu un rol atipic pentru el. A fost Lou Bega și a interpretat melodia "Tricky, tricky".

Coregrafiile noului sezon sunt susținute pe scenă de baletul condus de Dana Luca (Furnica) - Furnix Team. Gianina Corondan prezintă detalii din culise, cu replici din cabinele artiștilor, din spatele scenei și de la repetiții.

În urma învârtirii ruletei, următoarea ediție "Te cunosc de undeva!" va aduce următoarele transformări:

 • Jean de la Craiova: Corina Chiriac
 • Alin Gheorghișan: Willy William
 • Alexandra Velniciuc: Camila Cabello
 • Carmen Rădulescu: Diana Ross
 • Connect-R: Gabriel Cotabiță
 • Mihai Trăistariu: Maria Callas
 • Raluka & Ana Baniciu: Stevie Wonder & Ariana Grande
 • Barbara Isasi: Eagle-Eye Cherry
 • Romică Țociu: Joe Dassin

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Juraţii SuperStar România fac spectacol pe mainstage-ul UNTOLD 2021

Suntem la doar câteva câteva zile distanţă de debutul lui UNTOLD 2021, care are loc ca în fiecare an la Cluj-Napoca, iar acum descoperim că vom avea şi un spectacol special pe mainstage. Pe 9 septembrie vor urca pe scen principală Smiley, Raluka, Marius Moga şi Carla's Dreams, juraţii noului show Superstar România. Ei pregătesc o surpriză pentru fani.

Publicat

pe

Superstar Romania Concert Untold 2021
Superstar Romania Concert Untold 2021 │ FOTO: PRO TV

Timp de o oră Smiley, Carla's Dreams, Raluka şi Marius Moga vor cânta pe scenă principală de la UNTOLD în prima zi a festivalului. Ei vor prefaţa astfel emisiunea care debutează pe 10 septembrie de la ora 20:30 pe PRO TV, urmată de încă un episod pe 11 septembrie de la ora 20:00. Atunci vor fi cunoscuţi concurenţii de către privitori, iar unii dintre ei vor începe drumul spre marele trofeu.

Juraţii vor cânta cu o zi înainte la UNTOLD cele mai cunoscute piese la lor, dar şi o piesă în premieră, una realizată în colaborare. Concertul începe de la ora 18:00 şi va fi transmis live pe paginile PRO TV şi VOYO, iar imagini în premieră vor putea fi văzute şi pe conturile de pe reţelele de socializare ale show-ului.

SuperStar România are la bază formatul internaţional "Idol", precum "American Idol" sau "Pop Idol", iar prima emisiune "Pop Idol" se difuza în Marea Britanie încă din 2001. Formatul avea să fie preluat în peste 55 de ţări. Printre concurenţii deveniţi mari muzicieni prin intermediul acestor show-uri se numără Kelly Clarkson, Carrie Underwood şi Adam Lambert.

În România SuperStar îi are ca juraţi pe Carla's Dreams (jurat la X Factor în sezoanele 6, 7, 8), alături de Marius Moga (Vocea României, The Voice Kids). În juriu se află şi Smiley, jurat la Vocea României şi prezentator din culise la Românii au Talent. Raluka completează cvartetul, ea fiind pentru prima oară jurat la un show de talente. Are totuşi "nas", deoarece ea a descoperit-o pe Irina Rimes. Raluka este cunoscută pentru hiturile lansate cu DJ Sava, piese precum "Aroma", "Aer", "Love You" şi "I Like the Trumpet".

UNTOLD 2021 se desfăşoară între 9 şi 12 septembrie la Cluj-Napoca, reunind peste 200 de DJi, artist şi trupe de renume. Printre ei se număra David Guetta, Martin Garrix, Steve Aoki, Parov Stelar şi mulţi alţii.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

SuperStar România debutează la PRO TV în septembrie, cu două episoade în aceeași săptămână

SuperStar România, noul show muzical de la PRO TV, care a înlocuit Vocea României în grila de toamnă a acestui an, va debuta pe micile ecrane în septembrie. Două episoade vor fi difuzate în aceeași săptămână.

Publicat

pe

SuperStar România (Logo)
SuperStar România (Logo) │ FOTO: Pro TV

În 2021, SuperStar România înlocuiește oficial Vocea României. Emisiunea va fi difuzată vineri seara, exact pe slotul rezervat înainte pentru Vocea. Postul nu a anunțat încă nimic concret legat de viitorul show-ului The Voice, însă, în grila acestei toamne, show-ul nu apare nicăieri.

SuperStar România este un show care are la bază formatul internațional "Idol" (ex: American Idol, Pop Idol), creat de Simon Fuller. Prima emisiune Pop Idol din UK a fost difuzată în 2001, succesul show-ului conducând la preluarea acestui format în peste 55 de țări. Printre cei mai faimoși concurenți ai emisiunii se numără Kelly Clarkson, Carrie Underwood și Adam Lambert.

Când începe SuperStar România

SuperStar România debutează la PRO TV pe 10 septembrie, emisiunea putând fi urmărită în fiecare vineri, de la ora 20:30. Show-ul va fi difuzat și sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 20:00.

Cine sunt jurații SuperStar România 2021

Juriul SuperStar România vine cu câteva surprize. Carla’s Dreams, jurat la X Factor în sezoanele 6, 7 și 8, a schimbat trustul de televiziune acceptând oferta postului PRO TV. El va fi în juriul SuperStar România alături de doi artiști cu mulți ani de experiență pe platourile emisiunilor de talente, respectiv Smiley (Vocea României, Românii au Talent) și Marius Moga (Vocea României, The Voice Kids).

Prezența feminină din acest juriu este surpriza cea mai mare. Raluka își va face debutul ca jurat într-o emisiune de talente în cadrul SuperStar România. Artista cunoscută pentru hiturile lansate alături de DJ Sava, respectiv piesa ca "Aroma", "Aer", "Love you" sau "I like the trumpet", este cea care, în urmă cu patru ani, o descoperea pe Irina Rimes.

Semifinalele SuperStar România au fost filmate la Arenele Romane

Semifinalele SuperStar România au avut deja loc la Arenele Romane. Pe 18, 22, 26 și 30 august s-au filmat patru concerte, la care au participat 400 de spectatori. Publicul a avut oportunitatea de a câștiga bilete la aceste show-uri live participând la un concurs lansat online, pe site-ul PRO TV.

 

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Semifinalele SuperStar România se filmează la Arenele Romane, iar publicul poate participa la concerte

SuperStar România, noul show de talente de la PRO TV, intră în etapa semifinalelor înaintea debutului pe micile ecrane. Filmările au loc la Arenele Romane, finaliștii urmând să fie stabiliți în urma a 4 concerte. Cei care își doresc să ajungă în public se pot înscrie într-un concurs lansat online, ce pune la bătaie 400 de bilete.

Publicat

pe

SuperStar România (Logo)
SuperStar România (Logo) │ FOTO: Pro TV

Semifinalele SuperStar România se cântă Live la Arenele Romane, iar publicul poate participa. Pe 18, 22, 26 și 30 august se filmează "primul mare concert al celui care poate deveni SuperStarul României". 

Cei care își doresc să participe la unul din cele patru concerte, se pot înscrie pe concertsuperstar.protv.ro. Vor fi aleși primii 400 înscriși, respectiv primii 100 pentru fiecare dată în parte (18, 22, 26 sau 30 august). Concursul se adresează celor care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:

 • Au împlinit vârsta de 18 ani la data începerii concursului;
 • Au domiciliul pe teritoriul României sau sunt rezidenți în România;
 • Acceptă termenii și condițiile din Regulamentul concursului, informații disponibile pe site-ul PRO TV.

SuperStar România este un show care are la bază formatul internațional "Idol" (ex: American Idol, Pop Idol), creat de Simon Fuller. Prima emisiune Pop Idol din UK a fost difuzată în 2001, succesul show-ului conducând la preluarea acestui format în peste 55 de țări. Printre cei mai faimoși concurenți ai emisiunii se numără Kelly Clarkson, Carrie Underwood și Adam Lambert.

Cine sunt jurații SuperStar România 2021

Juriul SuperStar România vine cu câteva surprize. Carla’s Dreams, jurat la X Factor în sezoanele 6, 7 și 8, a schimbat trustul de televiziune acceptând oferta postului PRO TV. El va fi în juriul SuperStar România alături de doi artiști cu mulți ani de experiență pe platourile emisiunilor de talente, respectiv Smiley (Vocea României, Românii au Talent) și Marius Moga (Vocea României, The Voice Kids).

Prezența feminină din acest juriu este surpriza cea mai mare. Raluka își va face debutul ca jurat într-o emisiune de talente în cadrul SuperStar România. Artista cunoscută pentru hiturile lansate alături de DJ Sava, respectiv piesa ca "Aroma", "Aer", "Love you" sau "I like the trumpet", este cea care, în urmă cu patru ani, o descoperea pe Irina Rimes.

Când va fi difuzat SuperStar România pe PRO TV

SuperStar România va debuta la PRO TV toamna aceasta. Un promo al show-ului îi anunță lansarea, fără a include, însă, o dată oficială.

 

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending