Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Solistul The 1975 a renunțat la droguri prin terapia ecvestră

Matty Healy a avut probleme serioase cu heroina, însă a reușit să se vindece de dependență cu ajutorul cailor. Mai multe detalii puteți afla în articol.
The 1975 - UGH!

The 1975 - UGH!

Într-un interviu recent pentru publicația NME, acesta a povestit experiența lui cu terapia ecvestră. Înainte să înregistreze noul album, Healy a petrecut câteva săptămâni în Barbados la o clinică de reabilitare. Solistul The 1975 vorbește deschis despre lupta cu depedența în piesa "Give Yourself A Try" ce face parte de pe viitorul album "A brief Inquiry Into Online Relationships".

Artistul a avut "o experiență profundă" cu un cal numit Favor:

"Unul dintre terapeuții mei m-a întrebat dacă vreau să fac terapie ecvestră. Și fiind un englez cinic, cu inima sceptică, care nu credea în energii și vibe, m-am gândit, ce naiba o să fac? Să stau lângă un cal timp de 2 săptămâni?"

Matty Healy a învățat apoi cum să creeze o conexiune cu animalul și să îl facă să aibă încredere în el. Artistului i s-a explicat cum să respire și să dreseze calul. Acesta a înțeles că prietenul necuvântător are puterea să distrugă orice și totuși nu rănește pe nimeni:

"Calul e atât de puternic, de independent, plin de grație, de eleganță, generos cu timpul lui, îmi înțelege fragilitatea… atât de multe calități umane pe care le invidiam la acel cal. Nu sunt atât de bun cu oamenii cum este el. Nu sunt atât de puternic cum este el, nu iert atât de repede cum iartă el, nu sunt atât de elegant cum este el."

Noul album The 1975 va fi lansat pe 30 noiembrie. Aceștia urmează să plece într-un turneu european,

The 1975 a apărut peste noapte pe internet, captivând de la criticii Pitchfork Magazine până la realizatorii BBC Radio 1. Sound-ul trupei este „în afara tiparelor”, sau cum ar spune britanicii într-o nuanță de jargon – „dope”. Deși există influențe ale muzicii anilor ’80, stilul trupei The 1975 este gândit „în afara cutiei”, chiar dacă inițial piesele au fost înregistrate într-o cameră de apartament. Primele single-uri promovate au fost „The City” și „Sex„. Ambele s-au auzit la BBC Radio 1, popularitatea formației începând să crească spre sfârșitul anului 2013. Pitchfork Magazine i-a comparat cu duo-ul electro-rock The Big Pink, solistul Matthew Healy citându-i pe de altă parte pe lista influențelor pe Talking Heads, Prince, My Bloody Valentine, Michael Jackson, Peter Gabriel, Brian Eno, D’angelo și Sigur Ros.

Citește mai multe despre The 1975
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Carrie Underwood lansează albumul „Cry Pretty”

Carrie Underwood lansează albumul „Cry Pretty”, material ce o surprinde pentru prima dată în postura de producător muzical, împreună cu...

Închide