Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Smiley, uimit de Vitalie Maciunschi la Vocea României: "Doamne, cum se poate așa ceva?" - VIDEO

În cea de-a treia rundă de audiții pe nevăzute la Vocea României, Smiley rămâne impresionat de vocea unuia dintre concurenți, spunându-i că este ”o gură de aer curat”. Urmărește momentul lui Vitalie Maciunschi din Republica Moldova.
Vitalie Maciunschi în audiții la Vocea României 2018

Vitalie Maciunschi în audiții la Vocea României 2018 (foto: ProTV)

Vineri seară telespectatorii au avut parte de cea de-a treia rundă de audiții pe nevăzute la Vocea României 2018. Voci impresionante s-au lăsat descoperite de Tudor, Irina, Andra și Smiley, iar românii s-au bucurat de momente speciale, concurenți plini de entuziasm și replici savuroase. Dacă nu ai văzut emisiunea, am publicat un rezumat al celui de-al treilea episod.

O voce rară i-a emoționat pe antrenori, făcându-i să reacționeze imediat:

"Ai o voce extraordinară, mi s-a părut că-l aud pe Aurelian Andreescu. Pe oriunde am fost mi s-a spus că o voce ca a lui nu o să se mai nască. Ei, iată că tu ne demonstrezi că există un al doilea Aurelian Andreescu și e chiar aici în fața noastră", a spus Andra.

Nici Smiley nu rămâne indiferent și încearcă să-l convingă că trebuie să ajungă în echipa lui:

"Ești ca o gură de aer curat, parcă eram în vârf de munte și îmi venea să strig, să cânt. Doamne, cum se poate așa ceva? Unde ai fost până acum? Nu cred că am auzit o voce ca a ta la Vocea României până acum. Ai cântat atât de puternic și totuși atât de discret".

Vitalie Maciunschi l-a ales în final pe Smiley, spre supărarea Irinei Rimes.

Vitalie are 32 de ani și este din Chișinău. Face parte din grupul Brio Sonores ce a câștigat în 2014 marele premiu al emisiunii "Românii au talent". Vitalie a cântat pe scenele mai multor orașe din lumea întreagă. După părerea sa, ca muzician este foarte important să fii sincer pentru public și să ai puterea să transmiți emoție. Concurentul a interpretat piesa "Notre Dame de Paris" și a întors toate scaunele.

Echipa lui Smiley are următorii concurenți: Lina Sanden, Claudiu Fălămaș, Bogdan Ioan, Vitalie Maciunschi, Andrei Voicu.

Citește mai multe despre SmileyVitalie Maciunschi
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE