Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Smiley, uimit de Vitalie Maciunschi la Vocea României: "Doamne, cum se poate așa ceva?" - VIDEO

În cea de-a treia rundă de audiții pe nevăzute la Vocea României, Smiley rămâne impresionat de vocea unuia dintre concurenți, spunându-i că este ”o gură de aer curat”. Urmărește momentul lui Vitalie Maciunschi din Republica Moldova.
Vitalie Maciunschi în audiții la Vocea României 2018

Vitalie Maciunschi în audiții la Vocea României 2018 (foto: ProTV)

Vineri seară telespectatorii au avut parte de cea de-a treia rundă de audiții pe nevăzute la Vocea României 2018. Voci impresionante s-au lăsat descoperite de Tudor, Irina, Andra și Smiley, iar românii s-au bucurat de momente speciale, concurenți plini de entuziasm și replici savuroase. Dacă nu ai văzut emisiunea, am publicat un rezumat al celui de-al treilea episod.

O voce rară i-a emoționat pe antrenori, făcându-i să reacționeze imediat:

"Ai o voce extraordinară, mi s-a părut că-l aud pe Aurelian Andreescu. Pe oriunde am fost mi s-a spus că o voce ca a lui nu o să se mai nască. Ei, iată că tu ne demonstrezi că există un al doilea Aurelian Andreescu și e chiar aici în fața noastră", a spus Andra.

Nici Smiley nu rămâne indiferent și încearcă să-l convingă că trebuie să ajungă în echipa lui:

"Ești ca o gură de aer curat, parcă eram în vârf de munte și îmi venea să strig, să cânt. Doamne, cum se poate așa ceva? Unde ai fost până acum? Nu cred că am auzit o voce ca a ta la Vocea României până acum. Ai cântat atât de puternic și totuși atât de discret".

Vitalie Maciunschi l-a ales în final pe Smiley, spre supărarea Irinei Rimes.

Vitalie are 32 de ani și este din Chișinău. Face parte din grupul Brio Sonores ce a câștigat în 2014 marele premiu al emisiunii "Românii au talent". Vitalie a cântat pe scenele mai multor orașe din lumea întreagă. După părerea sa, ca muzician este foarte important să fii sincer pentru public și să ai puterea să transmiți emoție. Concurentul a interpretat piesa "Notre Dame de Paris" și a întors toate scaunele.

Echipa lui Smiley are următorii concurenți: Lina Sanden, Claudiu Fălămaș, Bogdan Ioan, Vitalie Maciunschi, Andrei Voicu.

Citește mai multe despre SmileyVitalie Maciunschi
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concurenții episodului al treilea din Vocea României 2018 - VIDEO

Cel de-al treilea episod al blind-urilor de la Vocea României 2018 a adus în fața publicului voci speciale, replici dure...

Închide