Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Seinabo Sey lansează albumul „I’m A Dream”

Seinabo Sey lansează cel de-al doilea album, „I’m A Dream”, un material compus din zece piese, ce reușesc să elimine orice graniță muzicală și să combine culturi și stiluri diferite, intersectând ritmuri de soul, R&B, pop și indie.

Albumul este un adevărat manifest, care tratează subiecte de actualitate - feminismul, identitatea de gen și stima de sine. „I’m A Dream” prezintă o altfel de Seinabo Sey, mult mai îndârjită, pasională și puternică. Materialul marchează un moment important din cariera artistei.

„În ultima perioada am simțit că este foarte important să dau glas acestei povești, pe care să v-o spun direct și foarte personal. Fiecare dintre piese este reprezentată de câte un episod marcant, petrecut în ultimul an și ceva din viața mea.” - Seinabo Sey

„I’m A Dream” este dovadă clară a progresului muzical și a saltului impresionant în carieră artistei Seinabo Sey. Single-ul „Good In You”, lansat recent (pe 24 august) este un imn pop, inspirat de muzica lui Janet Jackson, care demonstrază versatilitatea lui Seinabo Sey atât din punct de vedere artistic, cât și compozițional și completează, în mod magistral, imaginea de ansamblu a întregului material discografic. „I’m A Dream” reunește piese emoționante, „I Owe You” și „Remember” feat. Jacob Banks, dar și piese cu mesaj puternic – „Breathe”, al cărui videoclip filmat în Gambia spune povestea unei femei de culoare într-o lume în care discriminarea rasială este încă prezentă.

De curând, Seinabo a anunțat începerea unui turneu european în luna octombrie, cu ocazia marii lansări a albumului „I’m A Dream”. Turneul va începe cu un spectacol memorabil, care va avea loc pe 5 octombrie, la Stockholm’s Ericsson Globe.

Seinabo s-a bucurat de un succes fenomenal odată cu lansarea albumului „Pretend”, din 2015, pe care revista TIME l-a declarat „One of the Year’s Best Debut Albums”. Certificat cu disc de aur în Suedia, „Pretend” i-a adus artistei un Swedish Grammy Award la categoria „Best Newcomer” în 2015 și unul în 2016 pentru „Best Pop”.

Tracklist „ I’m A Dream”:

  1. I Love You
  2. Never Get Used To
  3. I Owe You Nothing
  4. My Eye
  5. Truth
  6. Remember ft Jacob Banks
  7. Breathe
  8. Hakim (interlude)
  9. Good In You
  10. Hold Me As I Land

Citește mai multe despre Seinabo Sey
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE