Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Se lansează coloana sonoră a filmului „A Star Is Born”, cu Lady Gaga și Bradley Cooper

Se lansează coloana sonoră a filmului „A Star Is Born”, cu Lady Gaga și Bradley Cooper. „A Star Is Born”, îndelung așteptată producție cinematografică regizată de Bradley Cooper, va avea premiera pe 17 octombrie 2018.
Lady Gaga și Bradley Cooper în filmul ”A Star Is Born”

Lady Gaga și Bradley Cooper în filmul ”A Star Is Born”

Filmul este o compoziție originală, care își creează narațiunea pe baza chimiei incredibile dintre personaje, o tânăra actrița și cântăreața – al cărei rol va fi interpretat de Lady Gaga, câștigătoare a șase premii Grammy - și un muzician cu o carieră aflată sub semnul fatalității, interpretat de cunoscutul actor, Bradley Cooper.

Cronologia poveștii de dragoste se lasă construită din segmente muzicale ce îți taie respirația, a căror cadența urmează rețeta unei diversități copleșitoare, reunind 19 piese cu un pronunțat caracter afectiv și 15 dialoguri ritmice, pline de substanță.

Coloana sonoră a filmului „A Star Is Born” va fi disponibilă începând cu dată de 5 octombrie și va include piesele „Shallow” și „Maybe It’s Time”, materiale ce se regăsesc și pe fundalul sonor al trailer-ului.

Track listing:

 1. Black Eyes
 2. La Vie En Rose
 3. Maybe It's Time
 4. Out of Time
 5. Alibi
 6. Shallow
 7. Music To My Eyes
 8. Diggin' My Grave
 9. Always Remember Us This Way
 10. Look What I Found
 11. Heal Me
 12. I Don't Know What Love Is
 13. Is That Alright?
 14. Why Did You Do That?
 15. Hair Body Face
 16. Before I Cry
 17. Too Far Gone
 18. I'll Never Love Again (Film Version)
 19. I'll Never Love Again (Extended Version)

Citește mai multe despre Lady Gaga
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE

La 10 ani de la concertul incendiar susținut pe Stadionul Cotroceni, Metallica anunță revenirea în România. Pe 14 august 2019,...

Închide