Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Sarah Brightman anunță lansarea următorului său album, "HYMN" (TRACKLIST)

Una dintre cele mai de succes și recunoscute soprane, Sarah Brightman, va lansa, oficial, mult așteptatul său album, "HYMN", pe 9 noiembrie 2018. Puteți afla mai multe detalii despre album și lista pieselor în următorul articol.

Publicat

pe

Sarah Brightman
Sarah Brightman │ FOTO: www.sarahbrightman.com

Albumul "HYMN" este cel de-al cincisprezecelea material din cariera artistei, după ce în 2013 a reușit să cucerească topurile internaționale cu albumul “Dreamchaser”.

Veștile bune nu se opresc aici pentru că Sarah Brightman a anunțat și turneul său mondial de promovare a albumului "HYMN", intitulat “Hymn: Sarah Brightman În Concert”. Turneul va include 125 de show-uri, pe 5 continente și se va întinde pe o perioada de aproximativ un an, debutând în noiembrie 2018, în America de Sud.

“Abia aștept să împărtășesc acest album cu toată lumea. HYMN este un material incredibil de eclectic, care combină o varietate de stiluri și sunt foarte entuziasmată să interpretez piesele live, în turneu. Fiecare proiect pe care l-am făcut este foarte personal, așa că mi-am dorit ca rezultatul să sune cât mai frumos și înălțător. Pentru mine, <HYMN> sugerează bucurie - sentimentul speranței și a luminii, ceva extrem de familiar și protector și sper că acest sentiment să reiasă și din muzica mea” a declarat Sarah Brightman.

Brightman s-a întors în studio pentru a înregistra albumul "HYMN" în 2016, alături de producătorul și colaboratorul său de încredere, Frank Peterson, care a fost alături de artistă și pentru albumele “Dive”, “Fly”, “Timeless”, “Eden”, “La Luna”, “Harem” și “Symphony and Winter Symphony”. "HYMN" este o colecție inspirațională de cântece de cor, interpretate de orchestra, despre care Brightman spune că a fost o încântare să le înregistreze. Albumul a fost înregistrat în decursul a doi ani de zile, în Hamburg, Miami, Londra, Vancouver, Los Angeles, New York și Budapesta.

Tonul mistic și înălțător al albumului este setat încă de la prima piesă - o piesă care aparține trupei Barclay James Harvest, din Marea Britanie. Albumul conține, de asemenea, piese ale unor compozitori de renume precum Eric Whitacre (“Fly To Paradise”), superstarul japonez Yoshiki (“Miracle”), și DJ-ul german Paul Kalkbrenner (“Sky and Sand”). Albumul se încheie cu un duet formidabil între Brightman și Andrea Bocelli, interpretând piesa “Time To Say Goodbye”.

Sarah Brightman este recunoscută în special pentru interpretările sale în interval de 3 octave și pentru pionieratul său în îmbinarea genului clasic cu cel modern. Soprana este singură artistă care a reușit să cucerească topurile Billboard atât pe partea de muzică dance cât și clasică, obțînând peste 180 de discuri de aur și platină în peste 40 de țări. Reinterpretarea artistei de pe soundtrack-ul “The Phantom Of The Opera” a înregistrat vânzări de peste 40 milioane de exemplare, la nivel internațional. Duetul său cu Andrea Bocelli, “Time To Say Goodbye”, a devenit un succes internațional ce a reușit să vândă peste 12 milioane de copii în lumea întreagă.

TRACKLIST “HYMN”:

  1. Hymn Overture
  2. Hymn
  3. Sogni featuring Vincent Niclo
  4. Sky And Sand
  5. Canto Per Noi
  6. Fly To Paradise featuring Eric Whitacre Singers
  7. Gia Nel Seno (La Storia Di Lucrezia)
  8. Follow Me
  9. You
  10. Better Is One Day
  11. Tu Che M’hai Preso ÎL Cuor
  12. Miracle featuring Yoshiki
  13. Time To Say Goodbye
Comentează

Trending