Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

VIDEO: Rod Stewart transmite un mesaj fanilor din România înaintea concertului de la Bucureşti

La o săptămână distanţă de concertul lui Rod Stewart la Bucureşti, muzicianul a avut un mesaj pentru fanii din România. Evenimentul are loc pe 23 septembrie în cadrul Zilelor Bucureştiului 2018 şi se desfăşoară în Piaţa Constituţiei. Vă invităm să vizionaţi mesajul video al lui Rod Stewart în cadrul articolului.
Rod Stewart

Rod Stewart

Sir Roderick David Stewart este o legendă a muzicii internaţionale, activ din 1961 şi având cel mai distinctiv ton din pop şi soul. Pe 23 septembrie ajunge la Bucureşti, iar în deschiderea concertului său vor cânta cei de la Vunk. Zilele Bucureştiului sunt o sărbătoare de anvergură, marcând atât aniversarea a 559 de ani de la prima atestare documentară a Bucureştiului, dar şi împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire.

Evenimentele încep pe 21 septembrie, cu un concert al lui Gheorghe Zamfir, urmat pe 22 de a cincea ediţie iMapp Bucharest şi un concert Hurts. Cireaşa de pe tort este totuşi concertul lui Rod Stewart din seara de 23 septembrie. Acesta este un eveniment cu acces liber, aşteptat cu nerăbdare de fanii artistului din România. Pentru aceştia Rod a avut următorul mesaj:

Bună ziua Bucureşti. Sunt Rod Stewart şi abia aştept să fiu acolo duminică seara, 23 septembrie. Va fi o noapte distractivă, incitantă şi sexy. Ne vom vedea acolo!

Evenimentul din Piaţa Constituţiei începe de la ora 17:00. Cu o carieră de peste 50 de ani în spate, Sir Rod Stewart (73 de ani) a vândut peste 100 de milioane de albume şi single-uri în toată lumea. În 2016 a fost făcut Cavaler de Regina Elisabeta a II-a pentru contribuţiile aduse industriei muzicale şi acte caritabile.

Născut pe 10 ianuarie 1945, Rod Stewart este un artist britanic cu origini scoţiene. Este cunoscut pentru piese precum "Sailing", "Da Ya Think I'm Sexy" şi "Some Guys Have All the Luck". 31 dintre melodiile muzicianului au ajuns pe primele 10 poziţii ale topului single-urilor din Marea Britanie. 4 single-uri au ocupat locul întâi în Billboard Hot 100.

Cariera lui Rod a început în cadrul trupei The Jeff Beck Group, apoi a urmat o colaborare cu Faces şi debutul carierei solo. Stewart a avut colaborări legendare cu artişti precum Sting, Brian Adams sau Tina Turner. Britanicul este unul dintre puţinii muzicieni introduşi de două ori în Rock and Roll Hall of Fame, atât în 1994 ca artist solo, cât şi ca membru Faces în 2012.

Pe 28 septembrie 2018 Rod Stewart lansează albumul său de studio cu numărul 30, "Blood Bed Roses". LP-ul a fost prefaţat de single-ul "Look in Her Eyes" lansat la începutul lunii.

Citește mai multe despre Rod Stewart
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Smiley, uimit de Vitalie Maciunschi la Vocea României: "Doamne, cum se poate așa ceva?" - VIDEO

În cea de-a treia rundă de audiții pe nevăzute la Vocea României, Smiley rămâne impresionat de vocea unuia dintre concurenți,...

Închide