Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Robyn anunță primul album în 8 ani (TRACKLIST)

Artista suedeză de muzică pop revine cu un nou material discografic. Discul conține 9 piese și câteva colaborări surprinzătoare.

Publicat

pe

robyn
robyn

În 2010, Robyn cucerea publicul cu mini albumele "Body Talk", care i-a adus nominalizări la Grammy și prima poziție în topurile din Marea Britanie. În martie 2017, Robyn a lansat piesa "Honey", ce s-a auzit pe coloana sonoră a serialului HBO "Girls". Lena Dunham, creatoarea serialului, a ales melodie dintr-o colecție de track-uri neterminate, iar Robyn a finalizat-o special pentru "Girls".

Albumul nou include colaborări cu Joseph Mount (Metronomy), Klas Ålund, Adam Bainbridge (Kindess), Mr. Tophat sau Zhala. Robyn a declarat că noul material discografic este precum "un loc drăguț, o stare de blând extaz".

"Am dansat mult în timp ce lucram la album. Am găsit o senzualitate și o blândețe pe care nu cred că am reușit să o accesez înainte. Totul a devenit mai ușor."

Prin intermediul mesajului publicat pe Twitter, aceasta a mai adăugat:

"Abia aștept să îl auziți. Este un album personal și sunt atâtea lucruri care s-au întâmplat pe parcurs încât îmi este dificil să explic prin câteva cuvinte. Cred că cel mai bine este să îl auziți."

Pe lângă piesa "Honey", luna trecută, Robyn a lansat și melodia "Missing U". Cântăreața a început să lucreze la acest album singură, fără colaboratori fiindcă și-a dorit să exploreze o zonă nouă.

"M-am simțit foarte vulnerabilă când am început să lucrez la acest album." a mai spus Robyn.

Tracklist album:

  1. Missing U
  2. Human Being (feat. Zhala)
  3. Because It’s In The Music
  4. Baby Forgive Me
  5. Send To Robin Immediately
  6. Honey
  7. Between The Lines
  8. Beach 2K20
  9. Ever Again

Trending