Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Rammstein e aproape gata cu noul album, înregistrează secţiunea orchestrală

Greu de crezut că a trecut aproape un deceniu de la ultimul album Rammstein, dar iată că ne apropiem de lansarea unui nou LP al germanilor. Ultimele zvonuri indicau o lansare chiar în acest an, iar acum Rammstein a confirmat că e aproape gata cu noul album.

Rammstein in concert la Rock The City pe 28 iulie 2013

În iunie apărea o descriere pe un site cu bilete la concertele Rammstein, care indica faptul că formaţia îşi va lansa discul în acest an. Menţiunea respectivă a fost retrasă între timp de pe site-ul de ticketing. În această săptămână, pe 17 septembrie contul oficial de Facebook Rammstein a confirmat că LP-ul este "aproape gata". În aceste zile se înregistrează secţiunea orchestrală şi cea corală în Minsk.

Acesta este albumul cu numărul 7, iar teaserele de pe Facebook au venit însoţite de două fotografii. Acestea prezintă trupa împreună cu orchestra pregătind piesele noi. În 2017 chitaristul Richard Kruspe a menţionat că Rammstein avea gata 28 de idei pentru melodii. Apăreau şi veşti proaste şi anume că acesta ar putea fi ultimul album al trupei, sau cel puţin aşa declara chitaristul.

Muzicianul are deja proiecte proprii separate, precum trupa Emigrate, cu care a scos 2 albume. Şi solistul Till are propria formaţie nouă, Lindemann, înfiinţată în 2015. Acela este un super duo metal, care îi include pe Till Lindemann şi pe Peter Tagtgren de la Hypocrisy şi PAIN.

Rammstein teaser album nou orchestra 2018

Rammstein teaser album nou orchestra 2018

Ultimul release Rammstein a fost "Liebe ist fur alle da", lansat în 2009 şi ajungând pe locul 13 în topul Billboard 200. Formaţia s-a reunit în urmă cu 2 ani pentru a începe concepţia LP-ului numărul 7. E ştiut faptul că fiecare lansare a formaţiei germane a inclus şi un concept special, o serie de videoclipuri controversate şi o nouă serie de costume şi materiale pirotehnice afişate pe scenă.

Anul 2018 se va încheia cu un show spectaculos, Rammstein având un concert chiar de anul nou în Mexic. Pe 31 decembrie vor cânta în Puerto Vallarta, Mexic, acolo unde cu siguranţă se va auzi şi "Te Quiero Puta", singura melodie în spaniolă a grupului.

Rammstein a cântat ultima oară în România în 2013, la Romexpo. Cu puţin noroc îşi vor promova noul album printr-un turneu european, care sperăm să îi readucă pe la noi.

Citește mai multe despre Rammstein
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica şi Eminem se află pe coloana sonoră a jocului WWE 2K19

Toamna se numără lansările de jocuri sportive şi pe lângă FIFA 19, titluri UFC, NBA sau NFL primim şi jocuri...

Închide