Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Paul McCartney vorbește despre plecarea lui John Lennon din Beatles

Paul McCartney a vorbit despre plecare lui John Lennon din trupa Beatles și relația acestuia cu Yoko Ono. Mai multe detalii puteți afla din articol.
John Lennon și Yoko Ono în pat la Hotel Hilton 1969

John Lennon și Yoko Ono în pat la Hotel Hilton 1969

McCartney își promovează cel mai nou album, "Egypt Station". Invitat la un post de radio american, acesta a povestit mai multe și despre momentul destrămării trupei Beatles. Acesta consideră că nu a fost vina lui Yoko Ono, marea iubire a lui Lennon. Se pare că John Lennon ajunsese "în acel moment din viața când simțea că nu mai poate continua".

Paul McCartney despre Yoko Ono:

"Credeam despre ea că este intruzivă fiindcă nu eram obișnuiți să fie cineva cu noi în studioul de înregistrări. Dar uitându-ne înapoi, tipul era absolut îndrăgostit de ea. Și trebuie să respecți asta. Așa că am respectat iubirea dintre ei."

Paul McCartney va începe turneul "Freshen Up" în Canada, și îl va încheia în vara lui 2019. Este primul album al artistului din ultimii 5 ani, acesta lansând discul "New", în 2013. Până acum au fost lansate single-uri precum "I Don't Know", "Come on to Me" și "Fuh You".

Muzicianul va ajunge și în Europa, iar cele mai apropiate concerte de țara noastră sunt în Viena, pe 5 și pe 6 decembrie.

Citește mai multe despre Paul McCartneyThe Beatles
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cauza morții solistei The Cranberries, dezvăluită de procurorul anchetator

Pe 15 ianuarie, lumea muzicii a pierdut-o pe solista trupei The Cranberries, Dolores O'Riordan. La aproape 8 luni de la...

Închide