Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Paul McCartney regretă că nu a ajutat-o pe Amy Winehouse

Artistul a întâlnit-o pe Amy Winehouse în urmă cu câțiva ani și regretă că nu i-a spus un sfat încurajator care poate ar fi ajutat-o să treacă peste problemele ei.

Publicat

pe

Paul McCartney

Legenda din trupa Beatles a întâlnit-o pe cântăreață la premiile European MTV Awards din Liverpool, în 2008, cu 3 ani înainte de moartea ei. Acesta și-a dat seama că Amy Winehouse avea o problemă și regretă că nu a vorbit mai mult cu ea.

Paul McCartney a declarat într-un interviu acordat publicației GQ:

"Știam că avea o problemă și tot ce am făcut a fost să îi spun <bună>. Apoi m-am gândit că ar fi trebuit să alerg după ea, să îi fi zis <Hey, Amy, uite, ești foarte bună în ceea ce faci.>"

Artisul și-a imaginat că vorbele de încurajare ar fi ajutat-o să înțeleaga că are o viață înainte. Amy Winehouse a murit în 2011 din cauza abuzului de băuturi alcoolice.

Paul McCartney va începe turneul "Freshen Up" în Canada, și îl va încheia în vara lui 2019. Este primul album al artistului din ultimii 5 ani, acesta lansând discul "New", în 2013. Până acum au fost lansate single-uri precum "I Don't Know", "Come on to Me" și "Fuh You".

Piesele "I Don't Know" și "Come on to Me" sunt parțial inspirate din perioada în care a relansat albumul "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band".

Trending