Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Paul McCartney lansează o carte pentru copii

Una dintre legendele trupei Beatles a anunțat detaliile cărții pentru copii denumită "Hey Grandude". Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Paul McCartney

Cartea este inspirată din viața de bunic a artistului și se va lansa în luna septembrie. Conține ilustrații realizate de Katrhyn Durst. Se pare că Paul McCartney mai este poreclit și "grandude" de către nepoții lui.

"De ce se numește așa? Ei bine, am opt nepoți, toți sunt minunați și într-o zi unul dintre ei mi-a zis <Hey Grandude>. Mi-am dat seama că îmi place porecla și de atunci toți mă numesc așa."

Paul McCartney a început să schițeze câteva povestiri și le-a trimis către mai multe redacții, aceștia încurajându-l să continue. Cartea spune, într-un fel, povestea bunicilor din toată lumea: un fel de personaje magice care pornesc în aventuri alături de nepoții lor.

Artista care va realiza ilustrațiile s-a declarat încântată să lucreze cu McCartney și se regăsește în poveștile acestuia:

"Povestea rezonează cu mine în mod deosebit pentru că îmi amintesc de copilărie, atunci când mergeam împreună cu tata și cu frații mei în diferite aventuri, la fel cum face și Grandude."

Din punct de vedere muzical, Paul McCartney va începe turneul "Freshen Up" în Canada, și îl va încheia în vara lui 2019. Este primul album al artistului din ultimii 5 ani, acesta lansând discul "New", în 2013. Până acum au fost lansate single-uri precum "I Don't Know", "Come on to Me" și "Fuh You".

Piesele "I Don't Know" și "Come on to Me" sunt parțial inspirate din perioada în care a relansat albumul "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band".

Trending