Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Paul McCartney anunță un nou turneu, "Freshen Up"

Paul McCartney își va promova cel mai nou album "Egypt Station" printr-o serie de concerte în America de Nord, Asia și Europa. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Paul McCartney

Paul McCartney va începe turneul "Freshen Up" în Canada, și îl va încheia în vara lui 2019. Este primul album al artistului din ultimii 5 ani, acesta lansând discul "New", în 2013. Până acum au fost lansate single-uri precum "I Don't Know", "Come on to Me" și "Fuh You".

Piesele "I Don't Know" și "Come on to Me" sunt parțial inspirate din perioada în care a relansat albumul "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band".

Pe 26 mai 2017, "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band", unul dintre cele mai iubite materiale discografice ale trupei Beatles a fost relansat în patru formate diferite. Astfel, la 50 de ani de la apariția discului, s-a dorit ca muzica trupei Beatles să fie prezentată fanilor prin intermediul tehnologiei moderne, îmbinată totodată cu acel aer vintage.

"Ne prosteam în studio și asta te inspiră într-un fel, îți dă aripi să mergi cu gândul oriunde. O să sune în continuare ca un pian, dar din perspecta sunetului, te poți juca cu el. …Pepper… a avut o influență deosebită."

McCartney a colaborat cu Ringo Starr, spre deliciul fanilor Beatles, la melodia "We're On The Road Again".

Datele concertelor din Europa sunt următoarele: 

30.11 - Copenhaga, Danemarca - Royal Arena
03.12 - Cracovia, Polonia - Tauron Arena
05.12 - Viena, Austria - Stadthalle
06.12 - Viena, Austria - Stadthalle
12.12 - Liverpool, Anglia - Echo Arena
12.14 - Glasgow, Scoția - SSE Hydro

Trending