Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Odri Bârcă întoarce 4 scaune, iar Irina Rimes îl enervează pe Domnu' Smiley la Vocea României

Pe 21 septembrie, în cel de-al patrulea episod Vocea României 2018, Odri Bârcă din Republica Moldova întoarce toate cele patru scaune. Alegerea vine cu săgeți aruncate între Irina Rimes și Smiley, care își trădează iritarea. Vezi cum a decurs duelul Irina - Smiley, arbitrat de Tudor Chirilă.
Odri Bârcă în audiții la Vocea României 2018

Odri Bârcă în audiții la Vocea României 2018 (foto: ProTV)

Cel de-al patrulea episod de audiții a adus pe scena de la Vocea României nu mai puțin de 15 concurenți, iar 8 dintre ei au fost aleși. Andra, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă și-au mărit echipele fiecare cu câte două voci noi.

Pe 21 septembrie am descoperit trei concurenți din Republica Moldova care au trecut în etapa următoare, Odri Bârcă fiind cea care a reușit să întoarcă toate cele patru scaune. Am asistat la un duel în premieră între antrenori, cu săgeți aruncate printre tradiționalele pledoarii persuasive.

Odri Bârcă are 23 de ani și este originară din Chișinău. A interpretat un cover după Julia Michaels - "Issues", piesă nominalizată la Grammy în 2017 pentru Melodia Anului.

Odri a studiat în străinătate, dar și-a întrerupt facultatea pentru a lucra. A cântat jazz pe Coasta de Azur în mici restaurante, iar pe parcursul emisiunii aflăm că se cunoaște cu Irina Rimes, cele două întâlnindu-se la aceleași emisiuni. Smiley exploatează momentul și aruncă o primă săgeată spre Irina: "Ce crezi tu că ți-a lipsit ca să ajungi unde e Irina acum?"

Concurenta dă dovadă de prezență de spirit și diplomație: "Fiecare persoană își are momentul său unic și fiecare ajunge la ce își dorește poate nu chiar atunci când vrea. E posibil ca într-o altă zi să ajung la ce mi-am propus."

Tudor Chirilă apreciază răspunsul și își începe declarația cu un compliment: "Să fii în scaunul ăsta e al naibii de ușor! Să fii unde ești tu acum e foarte greu!"

"Sunt foarte frumoase momentele la Vocea României când vine un concurent care stârnește în tine imagini. Eram acum vreo două seri la mine pe terasă. A fost un mic party la noi și au rămas niște baloane care se mișcau în bătaia vântului. Și m-am gândit că un balon e o piesă de teatru. Nu știi niciodată într-o piesă de teatru ce se va întâmpla, nu știi niciodată cu siguranță. Cum ai cântat tu a fost ca dansul unui balon. Tot timpul așteptam momentul ăla care s-a întamplat cu vreo 6 măsuri și care a întors de fapt scaunele. Un cântec pe care îl asculți mult timp după aia și rulează în capul tău - asta e mai mult decât un cover. Și eu am simțit chestia asta și m-a făcut să mă întorc", i-a spus vocalistul VAMA.

Irina are o altă strategie: pune declarațiile colegilor pe seama unor "particularități profesionale" și o conduce pe Odri la o alegere emoțională:

"Poți să mergi cu domnul Personaj (Smiley nr), poți să mergi cu doamna Voce (Andra nr), poți să mergi cu domnul Actor (Tudor nr), dar cu toții știm că Emoția câștigă suflete. Poți să mergi cu Emoția (Irina nr)."

Este momentul în care Smiley reacționează, trădându-și iritarea pentru prima dată în istoria concursului de la ProTV:

"Nu-mi place să fiu într-o categorie pe care o decizi tu! Eu nu sunt un personaj, eu sunt o persoană, sunt un om și în general nu-mi place să fiu într-o categorie"

"Ai reușit ceva ce nu am reușit în 5 sezoane: să îl enervezi pe Smiley!", exclamă Tudor ducând conversația să plutească asemenea balonului spre curent mai lin. Tudor nu e doar Domnul Actor, are și un rol de regizor în disputele antrenorilor.

"Am construit o grămadă de cariere de succes de la zero și mi-aș dori să fii în echipa mea", a încheiat Smiley în nota sa obișnuită.

Disputa antrenorilor se încheie cu alegerea lui Odri Bârcă, fără să știm sigur dacă a ales-o pe Irina datorită relației dintre ele sau a unui calcul de moment. În fond, așa cum spunea și Andra cu un prilej anterior, fiecare antrenor are propria strategie. Nu doar concurenții.

Urmărește: Odri Bârcă - "Issues" (Julia Michaels)

Echipa Irinei Rimes s-a mărit cu două voci de peste Prut, totalizând acum 7 concurenți: Alex Dragu, Antinia Simion, Lăcrămioara Bradoschi, Dora Gaitanovici, Alina Statie, Odri Bârcă și Eduard Malareu. Citește rezumatul celui de-al patrulea episod de blind-uri!

Citește mai multe despre Irina RimesOdri BârcăSmileyTudor Chirila
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sarah Brightman anunță lansarea următorului său album, "HYMN" (TRACKLIST)

Una dintre cele mai de succes și recunoscute soprane, Sarah Brightman, va lansa, oficial, mult așteptatul său album, "HYMN", pe...

Închide