Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Ascultă noua piesă Black Eyed Peas, "Big Love" - AUDIO

Black Eyed Peas anunță lansarea unui nou material, „Masters of The Sun”, iar în completarea acestei vești vine și surpriza unui nou single - ”Big Love”.
Black Eyed Peas (2018)

Black Eyed Peas (2018)

"Big Love" este o piesă care se pliază perfect pe corpul climatului social actual, atingând subiecte sensibile precum violența armată, abuzurile poliției, ruptura afectivă provocata de social media, relațiile rasiale în America, incertitudinea politică, încercând, totodată, să le reamintească oamenilor adevăratul sens al iubirii și speranței. Scris de Black Eyed Peas și produs de will.i.am, single-ul „Big Love” este moștenitorul afectiv de drept al hit-ului „Where Is The Love”.

Piesa "Big Love" este inclusă pe albumul ”Masters of The Sunprimul disc semnat de Black Eyed Peas după 8 ani de la succesul înregistrat în 2010 cu LP-ul „The Beginning”. Noul material va fi lansat pe 12 octombrie.

„Este mai mult decât un mesaj. Acesta joacă rolul unor direcții precise, ca cele ale unui GPS. Sunt multe mesaje acolo, însa cred că lumea întreagă cere o direcție clară. Cum ajungem acolo până la urmă? Totul este un amalgam de informații. Cum deosebești mesajul corect de cel greșit? Îmi poți trimite coordonatele pentru a ajunge acolo? Acestea sunt coordonatele, frate”, declară will.i.am despre noul material.

AUDIO: Black Eyed Peas - "Big Love"

Trupa Black Eyed Peas a fost premiată de mai multe ori cu discul de platină, deține șase premii Grammy și are peste 75 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, ceea ce îi face una dintre cele mai vândute trupe de pe glob. Recent, hitul “I gotta feeling” a primit Discul de Diamant. Primul lor hit a fost single-ul "Where Is The Love?" din 2003, urmat apoi de o serie lungă de hituri internaționale, cum ar fi Pump It, Let’s Get It Started, I Gotta Feeling, Don’t Stop the Party, Meet Me Half Way, Boom Boom Pow, My Humps. Sunt printre puținele trupe care au ocupat simultan locul 1 și 2 în Billboard Hot 100. La concertul lor de pe plaja Ipanema din Rio de Janeiro au participat peste 1 milion de spectatori, iar concertul lor de la Cupa Mondiala din 2010 a fost urmărit de peste 700 milioane de telespectatori.

Anul acesta, The Black Eyed Peas au concertat pentru prima oară în România, în cadrul festivalului UNTOLD.

Citește mai multe despre Black Eyed Peas
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
S-a stabilit orașul care va găzdui Eurovision 2019

După îndelungi speculații privind orașul israelian în care se va desfășura Eurovision 2019, EBU dezvăluie decizia luată de comisia concursului,...

Închide