Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO

Cu trofeul Next Star în palmares, Doinița Ioniță vrea să câștige X Factor și să cânte apoi pe Broadway

La doar 15 ani, Doinița Ioniță are un portofoliu impresionant și o ambiție capabilă să zdruncine munții. Tânăra artistă a venit la X Factor hotărâtă să câștige, pentru ca apoi să-și urmeze visul de a cânta pe Broadway.
Doinița Ioniță

Doinița Ioniță │ FOTO: Antena 1

Doinița Ioniță a fost una dintre aparițiile electrizante ale audițiilor X Factor difuzate pe 18 septembrie. Îmbrăcată complet în roșu, culoarea asociată iubirii și pasiunii, tânăra artistă originară din Râmnicu Sărat a interpretat piesa "Loving You", a interpretei americane de soul și jazz Minnie Riperton. Deși este o piesă dificilă chiar și pentru artiști consacrați, Doinița i-a făcut față cu brio, demonstrând că are o întindere vocală impresionantă.

„Ești minunată, ești talentată. Se vede că ești făcută să cânți”, au spus jurații X Faxtor după ce au auzit-o cântând, comparând-o cu Mariah Carey.

Deși are doar 15 ani, Doinița Ioniță are deja un portofoliu stufos. În 2015 a câștigat cea de-a opta ediţie a show-ului "Next Star", în 2017 a ajuns până în semifinala concursului ”Românii au Talent”, a fost singura româncă invitată să cânte în recital la Festivalul de Film de la Cannes și în agenda ei figurează încă un eveniment de mare prestigiu: va cânta în deschidere la Săptămâna Modei din New York.

Doinița poate atinge patru octave pe claviatură și va face tot ce îi stă în putință să le atingă în viitorul apropiat pe toate opt. Iar ambițiile ei nu se opresc aici. Își dorește să câștige X Factor și apoi să ajungă pe Broadway.

„Am venit la X Factor cu speranța că îl voi câștiga, chiar cred că pot. Iar apoi, visul meu cel mai mare este să ajung să cânt pe Broadway”, a declarat Doinița pe scena X Factor.

Cu 4 de ”Da”, Doinița avansează către următoarea etapă a concursului X Factor, dar și către împlinirea visurilor ei.

VIDEO: Doinița Ioniță cântă la X Factor 2018 piesa ”Loving You” (Minnie Riperton)

În emisiunea difuzată pe 18 septembrie s-a remarcat și Alex Țală, un tânăr de 21 de ani ce își exersează vocea cântând în Centrul Vechi din capitală.

X Factor este o competiție televizată care își propune să găsească noi talente muzicale vocale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell. Audițiile locale sunt difuzate în fiecare marți seara, pe postul Antena 1.

Citește mai multe despre Doinița Ioniță
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Din Centrul Vechi, la X Factor România, Alex Țală o cucerește pe Delia - VIDEO

La audițiile X Factor România difuzate pe 18 septembrie, Delia Matache a fost impresionată de Alex Țală, un tânăr ce...

Închide