Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Mötley Crüe se reuneşte şi lucrează la cel puţin 4 piese noi

Una dintre trupele reprezentative ale anilor '80 şi perioadei glam, Motley Crue s-a reunit în studio în ultima săptămână. Toţi cei 4 muzicieni au oferit teasere cu privire la viitoarele piese, în frunte cu solistul Vince Neil care a confirmat că 4 cântece sunt în pregătire.

Publicat

pe

Motley Crue

Vestea a venit la două săptămâni după ce carismaticul basist Nikki Sixx şi toboşarul Tommy Lee au pozat împreună pentru pagina de Facebook a trupei. Împreună cu ei apărea şi Bob Rock, producător şi colaborator Mötley Crüe de mulţi ani. Între timp a apărut şi un scurt clip cu Tommy Lee care cânta la tobe, postat pe Instagram. Muzicianul a însoţit filmarea cu aceste cuvinte: "It's the new sh*t!".

Era de aşteptat ca Mötley Crüe să se reunească pentru a crea piese pentru coloana sonoră a filmului "The Dirt - Confessions Of The World's Most Notorious Rock Band". La urma urmei pelicula este despre cariera şi evoluţia legendarului grup. Regizorul Jeff Tremaine se află la cârmă acestui proiect, fiind cunoscut pentru amuzantul film "Jackass Presents: Bad Grandpa".

De producţie se ocupă LBI Entertainment, prin Yulie Yorn şi Rick Yorn. Scenariul este scris de Erik Olsen şi Amanda Adelson, inspirat de poveştile muzicienilor. Netflix a fost deja confirmat ca distribuitor al acestui film. Proiectul a trecut prin multe schimbări, fiind iniţial pasat de la Focus la Paramount. În 2016 cei 4 artişti din Crue păreau ireconciliabili, Nikki Sixx afirmând că nu sunt şanse de reuniune, cel puţin nu în studio.

Au trecut 10 ani de la ultimul album Mötley Crüe, "Saints of Los Angeles", lansat în 2008. În 2009 sosea o compilaţie "Greatest Hits". Nikki Sixx este probabil cel mai prolific dintre cei 4, având propriul podcast, emisiune radio, două cărţi biografice la activ şi câteva albume cu trupa SIXX AM. În 2016 apărea un film documentar despre ultimele concerte şi turneul de adio Motley Crue, sub numele de "The End".

Acel turneu de adio a avut loc în 2015, iar "The Final Tour" a înregistrat 164 de concerte în 72 de ţări şi încasări de peste 100 de milioane de dolari. Pentru a împiedica vedetisme viitoare sau adjudecări de nume, Vince, Mick, Nikki şi Tommy au semnat o înţelegere prin care se obligă să nu cânte sub numele de Crue pe viitor.

Tommy Lee s-a dat în carusel cu bateria - OST Fest - Motley Crue

Tommy Lee s-a dat în carusel cu bateria - OST Fest - Motley Crue

Mötley Crüe a concertat în România în 2012, la prima și singura ediție OST Fest. Reprezentația muzicală a lui Mick Mars, Nikki Sixx, Tommy Lee şi Vince Neil a pălit însă în faţa show-ului. Scena a fost echipată cu un ecran circular gigantic, imaginile difuzate pe acesta completând jocul de lumini.

Trending