Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Metallica şi Eminem se află pe coloana sonoră a jocului WWE 2K19

Toamna se numără lansările de jocuri sportive şi pe lângă FIFA 19, titluri UFC, NBA sau NFL primim şi jocuri de wrestling. Astfel de titluri au mereu o coloană sonoră înţesată de heavy metal sau rap şi nici WWE 2K19 nu se dezminte, având Metallica şi Eminem drept fundal muzical.
WWE 2K19 coloana sonora Metallica Eminem

WWE 2K19 coloana sonora Metallica Eminem

WWE, cea mai apreciată competiţie de wrestling din lume pregăteşte jocul său oficial, WWE 2K19, care va include o selecţie de melodii făcută chiar de către luptători. Aceştia au ales Metallica, Slipknot, Shinedown, Bullet for My Valentine sau Eminem pentru meniuri, secvenţele dintre lupte şi alte aspecte ale jocului.

Wrestleri ca AJ Styles, Daniel Bryan şi Samoa Joe au făcut selecţia, pentru o coloană sonoră cât mai activă şi plină de testosteron. Luptătorul Baron Corbin a ales "Devil" de la Shinedown ca melodia sa preferată, în vreme ce Triple H, care tocmai a avut o luptă legendară a preferat "Spit Out the Bone" de la Metallica. AJ Styles, imaginea jocului de pe copertă a preferat "Survival" de la Eminem.

Lista completă în format piesa/formaţie/luptător arată astfel:

 1. "Ungrateful & Thankful" de la WALE (New Day)
 2. "Passion" de la AWOLNATION (Daniel Bryan)
 3. "Skin" de la BULLET FOR MY VALENTINE (The Miz)
 4. "Survival" de la EMINEM (AJ Styles)
 5. "Spit Out The Bone" de la METALLICA (Triple H)
 6. "Champion" de la FALL OUT BOY (Alexa Bliss)
 7. "Work Hard" de la MIGOS (Samoa Joe)
 8. "Ric Flair Drop" de la OFFSET & METRO BOOMIN (Flair Family)
 9. "The 11th Hour" de la RANCID (Sami Zayn)
 10. "Rockstar" de la POST MALONE ft. 21 Savage (Elias)
 11. "Override" de la SLIPKNOT (Seth Rollins)
 12. "Devil" de la SHINEDOWN (Baron Corbin)

Ediţia standard a jocului WWE 2K19 debutează pe 9 octombrie, iar cei care precomandă varianta deluxe şi Collector primesc titlul pe 5 octombrie. Coloana sonoră completă se afla pe Apple Music, disponibilă pentru streaming chiar acum. V-am pregătit și un playlist youtube mai jos.

Jocul este disponibil pe Xbox One, PlayStation 4 şi pe PC. Noul WWE o include şi pe proaspăt sosita Ronda Rousey, care a făcut trecerea de la UFC la WWE în ultimul an. Predecesorul WWE 2K18 a avut coloana sonoră aleasă de către Dwayne The Rock Johnson, care a preferat Disturbed, Bruno Mars, Kanye West şi Boston.

Soundtrack video game "WWE 2K19"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre EminemMetallicaSlipknot
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEO: Metallica ne oferă un live dintr-un concert din '91, la 30 de ani de "...And Justice for All"

Metallica alimentează nostalgia fanilor cu un live filmat în 1991, în cadrul unui concert din Anglia. Clipul marchează aniversarea a...

Închide