Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Mădălina Celine Coca - concurenta care a schimbat regulile la Vocea României 2018 - VIDEO

Mădălina Celine a încheiat seara celui de-al cincilea episod al audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2018. Concurenta a impresionat cu interpretarea sa și a schimbat regulile emisiunii.
Mădălina Celine Coca - concurent Vocea României 2018

Mădălina Celine Coca - concurent Vocea României 2018

Mădălina are 31 de ani, este analist financiar și de nouă ani locuiește în Paris. Iubește muzica, colaborând cu mai mai multe trupe și având și o trupă proprie. Vocea României reprezintă o șansă de a se dedica muzicii și de a se întoarce în țară.

La audițiile pe nevăzute, tânăra a interpretat piesa lui Celine Dion, "It's All Coming Back To Me Now". Concurenta a întors toate scaunele, dar momentul a fost puțin diferit. Antrenorii au stat în spatele scaunelor pe tot parcursul discuțiilor, fără să aibă contact vizual cu Mădălina.

"Astăzi ne-a venit o idee. Înainte să înceapă audițiile, pe principiul că <<doar vocea contează>> am zis să nu folosească nimeni ceea ce unii altora ne aruncăm de fiecare dată - ochii, priviri. Hai să nu zică nimeni dom'le, Smiley, cu părul lung, dom'le, Chirilă cu ochii albaștri, dom'le, fetele astea care pot să atragă pe oricine. Haide să vedem ce fac doar vorbele", a explicat Tudor

Vocea Mădălinei ce trimite la timbrul special al lui Celine Dion, precum și interpretarea puternică le-a deschis antrenorilor apetitul pentru vorbe de convingere.

"Eu mă simt foarte emoționat. N-am mai avut așa emoții de când îmi așteptam rezultatele de la BAC. Noroc că m-am găsit repede. Acum sper să se întâmple repede alegerea ta. Oricare ar fi ea. Sunt foarte bucuros că există o voce ca a ta la Vocea României. Sunt foarte bucuros că ai bătut atâta drum, de la Paris la București. Va fi o bătălie destul de aprigă. Eu îmi doresc foarte tare să te am la mine în echipă, a spus Smiley

A urmat pledoaria Andrei:

"Mădălina, ce să mai lungim treaba..tu ești Vocea României pentru mine. De aceea vreau sa vii-n echipa mea. Am avut impresia c-o aud pe Celine Dion. O Celine Dion de 2018. Ce am iubit toată viața în vocea ei, am simțit la tine. Mi se pare că ai tot ce îți trebuie să ajungi cât mai departe în acest concurs, ba chiar să câștigi Vocea României. Mi-ai face cea mai onoare să m-alegi pe mine. Să vii-n echipa mea. Ar fi o mare bucurie."

Irina a fost următorul antrenor care și-a prezentat dorința de a o avea pe Mădălina în echipa sa:

"Vreau foarte mult această voce în echipa mea. Hai să spun ceva despre mine. Eu sunt Irina Rimes. Sunt cea mai tânără apariție de la Vocea României de până acum. Asta cumva spune ceva despre mine. Și faptul că sunt și cea mai fresh și am un cumul foarte, foarte mare de dorință. Vreau anul acesta să câștig Vocea României și am nevoie de voce, am nevoie de vocea ta. Te rog frumos să vii în echipa mea pentru că o să fim câștigate amândouă".

Păstrând jocul început în timpul interpretării, Smiley a avut ideea ca Mădălina să se așeze pe scaunul antrenorului ales, fiind schimbat, astfel, modul normal de desfășurare a deciziei.

După ce le-a mulțumit pentru cuvinte și pentru faptul că au apăsat butonul, Mădălina s-a așezat în scaunul Andrei, echipa antrenoarei dobândind, acum, o nouă formă.

Citește mai multe despre AndraIrina RimesMădălina Celine CocaSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cine a mers mai departe în cel de-al cincilea episod Vocea României 2018 - VIDEO

Află ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al cincilea episod al audițiilor pe nevăzute de la Vocea României...

Închide