Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Lil Wayne revine cu un album nou

Cunoscutul rapper urmează să lanseze un nou material discografic după mai bine de 7 ani. Discul este continuarea albumului din 2011, "Tha Carter IV".

Publicat

pe

Lil Wayne
Lil Wayne │ FOTO: www.facebook.com

"Tha Carter V" va fi prezentat publicului chiar de ziua lui Lil Wayne, pe 28 septembrie. Acesta și-a anunțat fanii că urmează să apară noul album printr-un video încărcat pe YouTube. După ce face un tur al studioului, Lil Wayne le comunică acestora veștile bune:

"Prin acest album vă ofer mai mult. Sunt ani de muncă în spate… asta veți asculta. Sper să vă bucurați de el, nu trebuie să îl iubiți, nu trebuie să vă placă, dar sper că vă bucurați de el."

Artwork-ul albumului este același prezentat în 2014. Inițial, discul trebuia lansat în 2015, dar rapperul a avut mai multe procese cu casa lui de discuri Cash Money Records, pe care a dat-o în judecată. Lil Wayne susține că reprezentanții labelului i-au amânat lansarea albumul de mai multe ori și că nu au respectat clauzele din contract.

În perioada în care rapperul a avut procese cu Cash Money Records, acesta a declarat că se simte un prizonier, atât el, cât și creativitatea lui. Deși "Tha Carter V" era gata de acum 3 ani, Lil Wayne nu a avut voie să lanseze discul până nu și-a reziliat contractul. Noul material discografic va fi lansat prin intermediul Universal Music.

Trending