Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Primul concert Lenny Kravitz la Cluj-Napoca va avea loc în 2019 - DETALII

La 10 ani de la ultimul său concert în România, Lenny Kravitz anunță că va reveni în țara noastră pentru un concert în premieră la Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc pe 6 mai 2019, la Sala Polivalentă, artistul urmând să promoveze albumul ”Raise Vibration”. Află când vor fi puse în vânzare biletele.

Publicat

pe

Lenny Kravitz
Lenny Kravitz │ FOTO: Mathieu Bitton www.facebook.com

Primul concert Lenny Kravitz la Cluj-Napoca va face parte din segmentul european al turneului mondial ”Raise Vibration”, ce va începe pe 26 aprilie 2019. Turneul cuprinde reprezentații în 16 țări de pe continent, printre care Franța, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria și România.

Ce va cânta Lenny Kravitz la Cluj-Napoca

Kravitz va concerta la Cluj-Napoca la 11 ani de la ultima oprire la București. Fanii lui Lenny vor putea asculta atât piese noi ale artistului, cât și hituri precum: „Are You Gonna Go My Way”, „If You Can’t Say No”, „I Belong To You”, „Fly Away” și „American Woman”.

Organizatorii au ales orașul din inima Transilvaniei în special pentru sala cu o capacitate de 10.000 de locuri, care nu există în capitală. "De asemenea, Clujul a devenit o destinatie importanta pentru turismul de concerte cu bilet din Romania", au transmis aceștia pentru InfoMusic.

RECOMANDAREBucureștenii pot cumpăra de acum bilete de avion ieftine pe ruta BUCUREȘTI-CLUJ și retur

Lenny Kravitz promovează cel mai recent album, cel de-al 11-lea din carieră. Discul a fost lansat chiar pe 7 septembrie și a fost înregistrat în studioul lui Kravitz din Bahamas, rockerul fiind acompaniat de chitaristul Craig Ross.

LP-ul subliniază sinergia mai multor genuri muzicale, precum rock ‘n’ roll, funk, blues și soul. Cu un sunet proaspăt, actual, tineresc și îmbogățit de cele trei decenii de muzică, ”Raise Vibration” devine un moment de renaștere creativă și reprezintă o realizare curajoasă, vie și ingenioasă demnă de măiestria și spiritul rebel ale lui Lenny Kravitz.

Primul single extras de pe noul album a fost, „It’s Enough”, o piesă cu un mesaj puternic, prin care artistul trage un semnal de alarmă cu privire la aspecte socio-politice care mențin o stare de conflict. Lenny amintește în versurile acestei melodii de căsătoriile dintre persoane de același sex, rasism, războaie și lideri politici corupți.

RECOMANDARELenny Kravitz povestește cum a fost consolat de Johnny Cash la moartea mamei sale

Cel de-al doilea single, „Low”, conferă o aromă modernă funk-ului groovy al anilor '70 și '80. În videoclipul piesei, Lenny dezbracă mesajul versurilor până la esență, vizualul captând urgența exteriorizării unor emoții puternice. Îl vedem pe artist la tobe, complet conectat la ceea ce vrea să transmită publicului, experiența părând a-l elibera de o povară.

Lenny Kravitz, de 4 ori premiat cu Grammy

Considerat unul dintre cei mai proemineți muzicieni ai timpurilor noastre, Lenny Kravitz a depășit barierele impuse de gen muzical, stil, rasă și statut social. Scriitor, producător, vocalist și instrumentist înzestrat, Lenny Kravitz a fost desemnat câștigător al Premiului Grammy pentru categoria „Best Male Rock Vocal Performance” 4 ani consecutivi (din 1999 până în 2002), deținând chiar recordul acestei categorii.

Cele 10 albume din discografia artistului s-au vândut în peste 38 de milioane de exemplare, Lenny făcând trecerea și către industria cinematografică, cu roluri în filme precum „The Hunger Games: Catching Fire”, „Precious” și „The Butler”.

RECOMANDARE: Reascultă cele mai importante 5 hituri ale lui Lenny Kravitz și află poveștile lor

Lenny Kravitz a susținut primul concert în România în 2008. Evenimentul de atunci a avut loc pe stadionul Cotroceni din București, rockerul fiind întâmpinat de peste 17.000 de spectatori. Artistul ar fi trebuit să revină în țara noastră pe 28 septembrie 2012, însă concertul a fost amânat pentru 2013 și ulterior anulat. Kravitz a fost nevoit să rămână în Los Angeles, Statele Unite, pentru a filma pelicula ”The Butler”, în care a jucat un rol important.

Bilete concert Lenny Kravitz la Cluj-Napoca:

Biletele pentru concertul Lenny Kravitz de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se vor pune în vânzare pe data de 19 septembrie. Vă recomandăm să urmăriți evenimentul din agenda InfoMusic pentru a cumpăra online imediat ce vor fi lansate.

PUBLICITATE
Comentează

Trending